Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Venüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte aşk ve ilişkiler açısından daha şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Aşkı hayatınıza daha fazla katabilirsiniz. Ayrıca güzelliğiniz ve cazibenizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 03:27 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bu enerji bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 12:20 itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi, geçtiğimiz 18 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşadıklarımızı gözden geçirme ve kararlarımızı ele alma ve eksiklerimizi tamamlama anlamında önem taşır. İlkdördün etkisi altında eviniz sınırları içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğundur. Hatta bu yoğunluk istekleriniz konusunda kimi zaman bencil tavırlar göstermenize veya çevrenizdekileri kendiniz gibi düşünmeye zorlamanıza neden olabilir. Hakimiyetin elinizde olmasını istediğiniz için, bazen farkında bile olmadan, aynı evde yaşadığınız kişileri kırabilir, sonra da pişman olabilirsiniz. Oysaki kesinlikle kötü bir niyetiniz yoktur. Sadece dış dünyadaki sorumluluklarınız ve başarı olma zorunluluğunuz sizi gerilim altına alınmıştır. Peki ne yapılmalıdır? Tabi ki özellikle bugün sabırlı olmak gerekiyor. Ayrıca bilinçli düşünmek kesinlikle şart. Çünkü buna dikkat etmeniz halinde 2 Ocak 2018 tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay sırasında gerilime düşmez, arzu ettiğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberi arkadaşların arasında anlaşmazlıklara neden olabilir.

26 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinize beklediğiniz maddi kaynakları ve destekleri bulabileceksiniz. Zorluklarla karşılaşabilirsiniz, fakat mükâfatın büyüklüğü, sorunun büyüklüğü ile orantılıdır.

26 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde bitirdiğinizi düşündüğünüz ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. İşlerinizde iletişimin yoğunluğu nedeniyle dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizde size ihtiyacı olan kişiler olabilir. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek için mücadele edebilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili hiçbir konuyu atlamadan zamanı doğru değerlendirerek yapmanız gerekenleri yetiştirmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Akrabalarınızla ilişkilerinize dikkat edin hiç beklemediğiniz bir darbe alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mantığını fazlasıyla kullanan biri AŞK ı yaşamak ve yaşatmak için duygularınızda kendinizi sınırlamaya bırakın ve akışa teslim olun.

26 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

26 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konuşmalarınızda baskıyı karşı tarafa fazlasıyla hissettireceksiniz. Planlarınızdan ve yapmak istediklerinizden sevdiğiniz insana da bahsetmeniz gerekiyor.

26 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu ikili ilişkilerinizde yepyeni bir dönem başlatabilir. Eskiden beri aksayan konulara artık çözüm bulursunuz. Eskiye dayanan bir ilişki yeniden gündeminizde olabilir. Ortaklıklarınızın akışında aksayan yönleri değiştirme zamanı. Gerçeklerle karşılaşmak size iyi gelecektir. Yeni sorumluluklar sizi mutlu eder.

26 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>