Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz.

Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var. Epeydir bu günleri bekliyordunuz.

Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak. Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermek özel yaşamınızda hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size bir yük getirebilir.

21 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 21 Aralık-20 Ocak 2018 arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, yeni bir yaşa merhaba demek ve yeni hedefler belirlemek zamanıdır. Her konuda sağlamlaştırma, form kazandırma sürecidir. Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez. Bu tarih aralığında mükemmelliği, disiplini, pratik olmayı, sabırlı ve planlı ilerlemeyi seven Oğlaklar, kendi hayatlarını yönlendirmeyi bildikleri gibi, başkalarına da örnek olacaklar. Zirveye kendinden emin adımlarla ulaşırken, sadecehayatına değil, kendinize de özen göstererek, özel molalar vermeyi unutmayınız.

21 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınla fark uyandırıyorsun. Farkında olmadığın yönlerin ortaya çıkabilir; değerlendirmelisin.

21 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İlerleyen zaman diliminde kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz. Olumlu bir zihin hali bize başkalarının da desteğini önümüze getirebilir.

21 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizde değişimler olabilir. Bankadaki paralarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hızlı kararlar gündeminizi karıştırabilir. Sanatla ilgili şeyler zamanınızı alabilir.

21 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanacak gelişmeleri takip ederek hemen her konuda bilgi sahibi olmanız yönünde destekliyor. İşinizle ilgili önemli bir bilgiye ulaşabilir ve sizi bilginiz dışında zor duruma sokacak olası bir durumun önüne geçebilirsiniz. Tüm dikkatinizi işinize vermeli ve işle ilgili hiçbir konuyu ertelememelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkisi olmayan Oğlaklar ise Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur diyete başlayabilir cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz.

21 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyük beklentiler içinde bulunmakla birlikte anlayışlı ve sakin davranmayı başarabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendireceksiniz. Yeni ortaklıklar ve anlaşmalar yapabilirsiniz.

21 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 1 ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk ve yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Karşınızdaki insanları dinlemelisiniz.

21 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş burcunuza geçiş yaparak, bir ay boyunca size sahne hayatı yaşatacak. İş hayatınızda zorluklarla kolay mücadele edecek, kararlarınızın arkasında duracak cesareti kendinizde bulacaksınız. Yeni inşaatlara ortak olabilir. Üst düzey yöneticilerle çalışmaya başlayabilirsiniz.

21 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte kişisel konularda kendinizi çok daha istekli ve motive hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Görünümünüzle daha çok ilgilenebilir, kendinize yeni bir tarz, duruş belirlemek isteyebilirsiniz. Yeni bir saç modeliniz, giyim tarzınız olabilir.

21 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>