Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil, ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir.

15 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar önemli üç önemli enerjinin etkisinde güne adım atıyoruz. Saat 15:15 Venüs-Kuzey düğüm ve saat 19:17 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, geri hareketle örtüştüğü için, sırlarımızı çok iyi korumamız lazım. Bize ait veya başkalarını ilgilendiren, sorun çıkartabilecek önemli meseleleri kendi içimizde bir daha ele alalım. Evimizde, ailemizde,yerimizde veya farklı konularda gecikmeler, yanlış anlaşılmalar, bir türlü yoluna girmeyen eski sorunlarla karşılaşabiliriz. Kimseyle konuşmak istemeyiz. Bizi kimsenin anlamadığını düşünebiliriz. Gereksiz meseleler kafamızı yorabilir. Çok fazla abartabiliriz, irdeleriz, sorgularız. Bütün bunlar psikolojik ve bedensel anlamda bizi yorabilir. Bunlardan kaçınmak gerekiyor. Beslenmemize dikkat edelim. Tedavileri aksatmayalım. Uykusuzluk, keyifsizlik, tatsızlık gibi şikayetler yaşanabilir. Bunları doktorumuzla görüşelim. Saat 17:10 Merkür-Venüs kavuşumu, geri hareketle örtüştüğü için, önemli konularda karar vermeden önce, enine boyuna düşünelim. Aceleci olmayalım. Yürüyüş, kitap okumak, müzik dinlemek, yorucu olmayan egzersizler iyi gelebilir. Ay sonuna kadar bunlara dikkat etmekte yarar var. Gün boyu huzur dileğimle,

15 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrılmayı düşündüğün işinden bugün istifa edip yenifikirlerin için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.

15 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele edenler her zaman kazanamamıştır. Fakat kazananlar daima mücadele etmiştir. Hiçbir zaman vazgeçme, mücadeleye devam et.

15 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.

14 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik ve spiritüel konularda bilgilerinizi artırabileceğiniz ve sizi zenginleştirebilecek kişilerle tanışabilir ve bir araya gelebilirsiniz. Görüşmelerinizde, iletişiminizde uyumlu, dingin bir ses tonunuz olabilir.

15 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki güzelliklerin değerini bilin. Sevdiğiniz insan sosyal çevrelerde keyfinizi artırabilir. Çözmeniz gereken işleri halledeceksiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Olayları kabul göstermeniz daha kolay olacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı arttırabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>