Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, hiç romantik değil. Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Sizin kadar etkilenmemiş görüntüsünün nedeni, sizin dayandırdığınız gerekçelerde değil.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan başka biri daha var gibi. Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır.

Dişinizi biraz daha sıkmanız gerekiyor. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Arkadaşınızı sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir tarzda anlatmalısınız. O, olayın pek farkında değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimse sana senden iyi öğüt veremez. İyiye ‘kötü', kötüye ‘iyi' dediğin kadar, iyiye ‘iyi', kötüye ‘kötü' diyebilirsen ilişkiler daha içten, sonuçlar daha doyurucu olur.

14 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerinhayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart, bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişiyle, ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz, kendinizi daha fazla huzurlu hissedersiniz. Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, toplumsal hayattaki tüm ilişkilerimizde baskın tavırlar içinde olmanın göstergesidir. Benim düşündüklerim, inandıklarım bunlar, işinize gelirse diyerek duruşumuzu belli ederiz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan zorlukların hafifleyeceğine, sorunlarla başa çıkmanın kolaylaşacağına şahit olacaksın.

14 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimse sana senden iyi öğüt veremez. İyiye ‘kötü', kötüye ‘iyi' dediğin kadar, iyiye ‘iyi', kötüye ‘kötü' diyebilirsen ilişkiler daha içten, sonuçlar daha doyurucu olur.

14 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işte teknik konular sıkıntı çıkarabilir Bugün planladığınız konularda harekete geçmek isteseniz de işleriniz yavaşlayabilir. Ticari işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi bozmamaya dikkat edin.

14 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.

14 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda kendinizi keyifli ve canlı hissedeceksiniz. Önemli birkarşınıza gelebilir. Bu aralar içinizde garip bir boşluk var. Eski sağlık konularını çözmelisiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay bugün sizi yaşamın soyut temalarına çeker. Regresyon, aile dizimi, karma çalışmaları, blokaj çözücü enerji aktiviteleri gündeminizi doldurabilir. Karmik bağlarla bir arada olduğunuz kişiler size hayatın anlamı hakkında pek çok mesaj taşıyabilir.

14 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönden oldukça renkli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz özellikle akşam saatleri her zamankinden daha parlak geçebilir. Dernek, vakıf çalışmalarında yer alabilirsiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 47" R
Ay
Oğlak
00° 19' 34"
Merkür
Koç
16° 19' 22"
Venüs
Koç
28° 42' 03"
Mars
Balık
28° 17' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 33"
Uranüs
Boğa
22° 14' 27"
Neptün
Balık
28° 51' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 11"
Lilith
Başak
23° 07' 51"
True Node
Koç
15° 25' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>