Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, deli bir rüzgar gibi insanların karşısına çıkabileceğini kabul ediyor, ama insanların ondan sakınılacak iradi davranışları gösterebilmelerini bekliyorsunuz. Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltmamalı.

İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir.

Gelirinizhayatınızdaki başarılarla başa baş gitmese de, bu anlamda umutlu bir geleceğiniz var gibi. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Duygusal ilişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalısınız. Süreç içinde ilişkiler, bambaşka biçimlere dönüşebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama inanılmaz bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz. Kolay güven duymuyorsunuz.. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerinhayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart, bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişiyle, ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz, kendinizi daha fazla huzurlu hissedersiniz. Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, toplumsal hayattaki tüm ilişkilerimizde baskın tavırlar içinde olmanın göstergesidir. Benim düşündüklerim, inandıklarım bunlar, işinize gelirse diyerek duruşumuzu belli ederiz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şartların getirdiği kısıtlamalara karşı, harcamalarının hesabını göz önünde bulundurmayacağın bir gündesin.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birisini suçlamak için işaret parmağını karşındakine uzattığın zaman, üç parmağının yönü de sana dönüktür ve seni işaret eder, ancak sen çoğunlukla onu fark etmezsin.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalarınızın, bilinçaltınızın zihninize hakim olduğu bir gün. Geçmişle ilgili pek çok konu, anı, yaşantı rüyalarınız yoluyla su üstüne çıkabilir. Düşüncelerinizi akışa bırakıp, sorgulamadığınızda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

13 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi sonuca ulaştırmalısınız. Bir olayın nasıl çözüme ulaştıracağınızı fark edebilirsiniz. Olayların derinine inmeye çalışın, yüzeysel değerlendirmeler yapmayın.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Güneş bilinç altınızı temsil eden 12. evinizde kavuşum yapıyor. Kolektif bilince açılmak, spiritüel konulara eğilmek için şahane fırsat elinize geçer. Hayatınızı anlamlı kılacak yeni bir yaşam felsefesine ilgi duyabilirsiniz. Sağlık konularına özen gösterin. Babanız ya da eşinizin sağlığı hassas olabilir.

13 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sert tavırlarınız yumuşuyor. Çok daha yumuşak ve anlayışlı bir tutum içine gireceksiniz. Böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler de daha sıcak olacak. Zaman zaman gergin ve sabırsız davranmanız mümkün. Ancak, bugün alacağınız bir davette bu geriliminizden kurtulacak, sevimli ve hoş görüneceksiniz.

13 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 44" R
Ay
Oğlak
01° 40' 05"
Merkür
Koç
16° 20' 49"
Venüs
Koç
28° 49' 36"
Mars
Balık
28° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 25' 06"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 32"
Lilith
Başak
23° 08' 32"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>