Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

18 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 18 Aralık saat 09:30 tarihinde Yay burcunda doğacak Yeniay, gerçekçi Oğlaklar için aslında birçok meseleyi derinlikli şekilde ele alma vaktidir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, çalışma hayatımız, eğitimden ticari konulara kadar her şeyin, huzursuzluk yerine, bilakis çözüme odaklı olumlu yönden ele alınması halidir. Bir daha gözden geçirip her durumu, artı ve eksileriyle ele almak vaktidir. Böylece doğru bir analizde bulunabilir. Yeniden bakmalar her zaman işe yarar. İnsan gittiği yolu, varacağı sonucu hesaplar. Ben geri hareketlerin bu bakış açısıyla ele alınmasından yanayım. Bu Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Akrep burcunda ilerliyor. Bu sizin güçlü proje ve planlamalar yapmanızda epeydir etkili. Odaklısınız yaptığınız işe, izlediğiniz yola. Bundan sonrasında sizi hakikaten önemli yerlerde göreceğiz. Bu Yeniayın görünümleri, yeniliklerin, değişimlerin ev alanı ve duygu dünyanızda etkinliğini gösteriyor. Belki zaman zaman sizi yoruyor olabilir. Ancak bundan sonraki yol gayet önemli ve olumludur. Geçmişi değil geleceği önemseyin. 20 Aralık tarihinde Satürn burcunuzda 2,5 yıllık uzun seyrine başlıyor. 29 yıl sonra zamanın efendisi Satürn sizinle buluşuyor. Pluto zaten size güç verirken, Satürn de disiplinli Oğlaklar için gücün yükselişi anlamına geliyor. Sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Siz bu Yeniayla birlikte aslında ilerisi adına start veriyorsunuz. Hayatınızda kalıcı ve önemli değişiklikler bundan sonrasında olumlu yönde yer alacaktır. Yeter ki, ne istediğinizi bilin ve kararlı şekilde ilerleyerek onu elde edin. Mutlu haftalar dileğimle,

18 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini yoran konulardan arınmak için dinlenebilirsin. Gelecek haberler tatsız konuları işaret ediyor.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İlerleyen zaman diliminde kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz. Olumlu bir zihin hali bize başkalarının da desteğini önümüze getirebilir.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kişisel konularda yeni konular gündeme gelebilir.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği karşılaşacağınız insanların sebep olacağı konular yüzünden kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Önemli görüşme ve kararlarınızı günün ilerleyen saatlerinde almanız sonuçları olumlu yönde etkileyecektir. Özel yaşamınızda ise eşinize olan tutumunuz önem kazanıyor ona daha yakın olmalı ve sevginizi her fırsatta dile getirmelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri ona yansıtmak yerine ona açık olmak ve desteğini istemek ilişkinizi çok daha iyi bir duruma getirmenize yardımcıdır.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer burçların aksine yeni adımlardan kaçınmalı ve planlarınızı iyice gözden geçirmelisiniz. Düşüncelerinizde düzenlemelere gitmeniz gerekiyor.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Yay burcunda seyahat eden Ay sizin bilinçaltınızdaki enerjiyi açığa çıkartacak. Kolektife açılmak için harika bir gün. Topluluklar yararına etkinliklere katılıp görev alabilirsiniz. Kalça ve kemiklerinizde ağrı hissedebilirsiniz. Annenizin talepleri sizi yorabilir. Sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar ve bol bol meditasyon yapabilir. Günü olumlamalarınızı tekrarlayarak tamamlayabilirsiniz. 17 Aralık Ağrı

18 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 17' 18"
Ay
Akrep
13° 31' 56"
Merkür
Koç
26° 01' 15"
Venüs
Balık
20° 30' 53"
Mars
Balık
04° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 28"
Satürn
Balık
13° 12' 02"
Uranüs
Boğa
20° 37' 15"
Neptün
Balık
27° 46' 32"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 31"
Lilith
Başak
19° 41' 55"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>