Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 05:46 Güneş-Chiron arasındaki görünümü inancınızla zorlukların üstesinden gelmeye çalıştığınızı gösteriyor. Güneş-Yay burcunda ilerlediği için aslında enerjiniz içsel anlamda yükselişe geçmiş durumda. Birileri fark etmese de, siz kendi kendinizin doktoru gibi olduğunuz için geçmişe dönük her şeyi temizleyip arınmak niyetindesiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, kesinlikle kendinizle çarpışmadan pozitif ve inançlı biri olarak hayatı kucaklamaktır. Yeri geldiğinde düşündüklerinizi söylemekten asla çekinmeyiniz. Saat 13:28 Güneş-Uranüs görünümü, her şeyden uzak, dilediğince rahat yaşamak isteyen ancak sınırları belli bir alanda hayatını sürdürmek zorunda kalan kişinin hissettiği tuhaf duyguları işaret ediyor. Ne yana baksa aslında tam olarak olmak istediği yerde değil. Fakat susuyor ve elden geldiğince kendini mutlu etmeye çalışıyor. Olabildiği kadar tabii ki. Bu görünüm, eşinizi, sevgilinizi veya eski bir ilişkiyi derinlikli gözden geçirmenin de işaretçisidir. Evet, bir şekilde işleri yoluna koymak ve rahatlamak istiyorsunuz. Görülüyor ki, yine özgür değilsiniz ve yine üstünüzde sorumluluklar var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mevcut ilişkin hakkında önemli kararlar alacaksın. İlişkisin yoksa, hayatının aşkıyla da karşılaşabilirsin.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuşku ve kuruntu, gerçeğe ulaşmak için birer araçtır. Ancak sevgide ve saygıda etkileri olumsuzdur, mutluluğu, huzuru kemirirler.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sabırlı olmak, olaylar karşısında daha kabullenici bir tavır geliştirmek gerekebilir. Belki de bu konuların getirdiği zorluklar söz konusu olabilir.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı bu dönemde kontrolünüz dışındaki gelişmeler şekillendirmekte. Bilinçaltınızdaki hareketlilik, canlılık bugün çok farklı ve sıradışı şekillerde tezahür edebilir, renkli hayaller, düşler kurabilirsiniz.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda ne kadar esnek olursanız, özel hayatınız da o kadar rahatlayacak. Gün boyunca hayatı keyifle ve neşeyle algılayacaksınız.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu ve anlayışlı davranarak isteklerinizi elde edebilirsiniz. Parasal çalışmalarınız beklediğiniz gibi gelişiyor. Zaten siz de olumlu bir tavır içinde bulunuyorsunuz. Bunun sonucunda olaylar da olumlu yönde gelişecek.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 22" R
Ay
Yay
24° 50' 51"
Merkür
Koç
16° 13' 53"
Venüs
Koç
28° 11' 06"
Mars
Balık
27° 57' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 30"
Satürn
Balık
16° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 13' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 45"
Lilith
Başak
23° 05' 03"
True Node
Koç
15° 27' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>