Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecekle ilgili bazı planlarınız var. Çoktandır vermiş olduğunuz bu kararların artık gününün geldiğini düşünüyorsunuz. Sevdiğinizle hazırlıklar içinde görünüyorsunuz. Bu emellerde koşturmanız gerekmiyor.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Problemli, dar günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var.

Bu konuda size yol gösteren dostunuzun önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olacak. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

İhmal ettiğiniz bir konuya dikkatinizi çevirmeniz gerekecek. Bu konuyu, aceleci bir olmanıza karşın gereğinden fazla ağırdan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkasından üstün olman önemli değildir, asıl önemli olan şey dünkü halinden üstün olmandır.

17 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 03:27 Ay-Neptün görünümü, doğru bildiğimiz bir çok yanlışı tespit etmemizi sağlıyor. Hatta ne kadar çok zaman kaybetmişim diye içimizden geçiriyoruz. Ancak yok mu şu sorumluluk, vicdan duygumuz, ister istemez bizi bağımlı kılmış birçok insana. İşte bütün bunları hatırlıyoruz. Yakınlarımızı, işimizi gücümüzü her şeyi gözden geçiriyoruz. Artık akıllanmalıyım diye içimizden geçiriyoruz. Saat 11:56 Ay-Merkür kavuşumu, hayalindeki dünyaya kavuşmak, ideallerine sahip çıkmak, hayatına yön vermek isteyen bireyin duyduğu heyecanın göstergesidir. Bazı insanlar vardır, hiç kaygılanmadan, bugüne dek ektiklerini biçeceğini düşünerek rahattırlar. Kimisi endişelidir. Ya olmazsa, ya bir şeyler ters giderse? diye düşünür. Peki siz kendinize şöyle bir baktığınızda ne görüyorsunuz. Gerçekten kendine güvenen, kazanmaya yönelik düşünen biri misiniz? Yoksa çabuk pes eden biri mi? Bunun cevabı, başarınızın tescil edilmesi ve cesaretle kendinizi ortaya koyabilmeniz demektir. Saat 15:35 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi zorlayan şartlara karşı bir isyanın veya bir başkaldırışın işaretçisidir. Bu saatlerde kimseye bağlı kalmak, zorlanmak istemezsiniz. İçinizde bir yerlerde saklı duran özgür olma arzunuz büyür. Saat 21:34 Ay-Venüs kavuşumu, ilişki anlamında huzurun, paylaşımın, pozitif etkileşimin işaretçisidir. Keyifli bir Pazar günü diliyorum. Kalben sevgilerimle,

17 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenin daralması senden kaynaklanıyor. Yanında kendini huzurlu hissettiğin insanlarla olmak istiyorsun.

17 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkasından üstün olman önemli değildir, asıl önemli olan şey dünkü halinden üstün olmandır.

17 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay küçülürken, geçmişten kaynaklanan konularla uğraşabilirsiniz. İsteklerinizde fazla diretmemeniz daha iyi olabilir.

17 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var. Bugün talihiniz sizden yana. Şanslı bir gününüzdesiniz. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım.

17 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem büyük istekler ve endişeler içinde bulunuyorsunuz, hem de olumlu ve iyimser bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. Hanımların desteğini alabilirsiniz.

17 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olacağınız insanlardan etkileneceksiniz. Evinizde kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Etrafınızdaki olayları farklı gözlerle görüyorsunuz.

17 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki güçlü etkileşim elinizde olamayan koşullara bağlı olarak hayatınızla ilgili radikal kararlar almanıza neden olur. Hayatı kontrol etmekten çok akışta kalmayı tercih etmelisiniz. Sahip olduğunuz kuralların tek tek yıkılması başta zor olsa da uzun vadede size özgürlük hissini yaşatacaktır.

17 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

17 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 51' 29"
Ay
Akrep
20° 36' 04"
Merkür
Koç
26° 18' 50"
Venüs
Balık
21° 13' 39"
Mars
Balık
04° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 46"
Satürn
Balık
13° 15' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 32"
Lilith
Başak
19° 45' 45"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>