Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün bu sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 20 Aralık 2017-17 Aralık 2020 tarihleri arasında Satürn burcunuzda ilerleyecek. 29 yıl boyunca diğer Zodyak burçlarını dolaşarak şimdi sizi selamlayacak yöneticiniz Satürnün önemini, yaşı icabı ikinci kez yaşayan Oğlaklar çok iyi bilirler. Bu dönemde sorumluluk, ciddiyet, hayatı yapılandırma, olgunlaşma, sağlamlaştırma, güvence olguları gayet önemlidir. Yaşı genç olanlar için bu geçiş kimlik bunalımı gibi görülse de, emin olunuz ki, bu dönemde edindiğiniz tecrübeler size bir ömür boyu eşlik eder. Hayat üniversitesinden mezun oldum deriz ya, aynen öyle. Evleniriz, çocuğumuz olur,hayatına atılırız, dış dünyada kendimizi ispat ederiz. Yaşımız ve yaşam biçimimize göre kendimizi kanıtlamak, kabul ettirmek ve birey olarak duruşumuzu belirlemek bu dönemin etkileri arasında yer alır. Kimi çoktan evlenmiş, çocuğu olmuş, yaşı ilerlemiştir. Onlar kendilerinden emin şekilde telaşa kapılmadan tecrübeleriyle gençlere örnek olurlar. Sorumluluklarını bilirler ve bir yanlışın kaç doğruyu götüreceğinin farkındadırlar. Bugüne dek ektikleri güzelliklerin olumlu sonuçlarıyla karşılaşarak ödüllerini alırlar. Ancak henüz genç olanlar disiplinli çalışmayı, sorumluluk almayı, eğitimi veyasahibi olmayı başarmakta zorlanabilirler. Fakat hayat bir şekilde bunu öğretecektir. Kişiler, durumlar veya nedenlerle karşılaştırarak sizi büyütecek, geliştirecektir. Siz de diğerleri gibi güçleneceksiniz. Yüzünüze yansıyan ve gözlerinizin kenarında birkaç çizgi oluşturan tecrübeler hep bu zamanda kazanılır. Kazanılır diyorum çünkü bunlar doğru ve temeli güçlü bir yapılandırmanın harcıdır. Ayaklarınızın sağlam yere basması için mücadele verirsiniz. Sorumluluk alır, kendinizi yetiştirirsiniz. Öğrenir, öğretir, hem başkalarına hem kendinize faydalı olursunuz. Belki biraz ıssız, bazen karamsar, oldukça yorgun düşeceksiniz. Ancak ödülünüz, yükselen güven duygunuz, başarılı işleriniz, saygınlığınız ve kendinizle gurur duymanız olacaktır. Bu önemli geçişin hayatlarımıza en olumlu şekilde kazanımlar getirmesi dileğimle,

20 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli kalmasını istediğin olaylar gün yüzüne çıkabilir. Bu, her ne kadar canını sıksa da üzerindeki baskı azalabilir.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmeli ve huzursuzluğunuzu yansıtmaktan kaçınmalısınız. Büyük istekler içinde bulunsanız bile olumlu ve anlayışlı davranacaksınız. Beklentilerinizin yaratacağı gerilimi çevrenize ve sevdiğinize yansıtmayacaksınız. Aşk arzularınız giderek yükseliyor.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluklar almanız gerekebilir. Eşinizle ilgili konularda tepkisel olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Sorumlu olduğunuz konular mücadele gerektirebilir. Kadınların içinde olduğu işler sekteye uğrayabilir.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Satürn bugünden itibaren burcunuza ilerliyor. Bundan sonraki iki buçuk yıllık süreçte hayatınızı ve yaşam şartlarınızı yeniden ve en başından inşa etmekle uğraşırken kontrol ve ipler çok daha fazla elinizde olabilir. Görünümüzle, duruşunuzla ilgili köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde romantik ve sevgi dolu yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmemelisiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay sizi bugün çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı, başarı odaklı biri haline getirecek. Gerçi bu halinizden memnuniyet duyarsınız. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşüncelere sahip olacaksınız.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

20 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>