Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman, zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

24 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Bu seyir etkisi altında dünyanın karmaşası, huzursuzluğundan uzak durmak isteriz. Saat 12:09 Ay-Mars görünümü, çevrenizdeki insanlardan sevgi, ilgi, destek görmenizi sağlıyor. Sizinle yakından ilgilenirler. Karar verdiğiniz işleri cesaretle yoluna koyabilirsiniz. Saat 16:42 Ay-Neptün kavuşum etkisi, ılımlı bir havanın hem ruhsal hem bedensel anlamda bizi sarıp sarmalamasını sağlıyor. Nefes aldığımız dünyanın ve yaşadığımız her günün ne kadar kıymetli olduğunu yüreğimizin içinde hissediyoruz. Saat 19:30 Ay-Merkür görünümü, mücadelemizde bize yardımcıdır. İnancımız gayet yüksek. Birileri yakın bir zamanda başarımızın farkına varacak. İşte o zaman ne kadar mücadele ettiğimizi herkesin anlayacağını hissedebiliriz. O zaman yılmak yok. Keşfetmeye, çalışmaya devam. Saat 23:19 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizin empatik yaklaşımları hoşumuza gider. Değerlerimize gösterilen kıymet ve anlayış bizi mutlu edicidir. Plan ve projelerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, insanlarla kurulan ılımlı diyaloglar moralimizi yükseltir. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

24 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem aşk, hem dekonusunda mantığına dayalı kararlar alıp geleceğini yönlendirmek isteyeceksin.

24 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İlerleyen zaman diliminde kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz. Olumlu bir zihin hali bize başkalarının da desteğini önümüze getirebilir.

24 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle daha hassas bir ilişki içinde olabilirsiniz. Duygularınızı, sezgilerinizi paylaşabileceğiniz çok olasılık var.

24 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Iletişim konularında yanlış algılara ve anlamalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Sözleriniz farklı yönlere çekiliyor olabilir ya da siz karşınızdaki kişinin sözlerine kolayca kapılabilirsiniz.

24 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

24 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Hayata biraz daha olumlu yaklaşmanız gerekiyor. Sosyal ortamlarda parasal konular çok çabuk moralinizi bozabilir.

24 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu geçen hafta ortasında başlayan değişim rüzgarlarını hafta sonunda ikili ilişkilerinize taşır. Aile kurmak, aile yapınızdaki aksayan konuları gidermek, ikili ilişkiler arasındaki sorunlar çözmek sizin sorumluluklarınız arasında yer alır.

24 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>