Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zorlayıcı tavırlardan kaçınma zamanı. Sınırları zorlamanız bugünlerde tehlikeli olabilir. Aşk ilişkisinde geri adımı sağduyunun diğer adı olarak değerlendirmelisiniz.

Bazı aksamalardaki sorumluluğun ortak olduğunu düşünüyorsunuz. Sonuçlarını çalışma arkadaşlarınızla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz.

Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor.

İyimserliğinizle ilgili uyarıları, önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor. Sonucuyla ilgili fazla iyimser tahminlerde bulunduğunuz bir kararı vermek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında epeydir süregelen bir sorun sizi üzüyor ve düşündürüyor. Sorunun kangrenleşmemesi için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bir ilişkinizde fazla vericisiniz. Bunu fark ediyor, kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsunuz. Fakat yine de kökten bir tavır göstermenizi engelleyen garip bağlar var aranızda. Radikal bir yaklaşım gerekebilir.

22 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:53 Ay-Merkür görünüm etkisinde, beklediğiniz haberler geri hareket nedeniyle gecikebilir. Sabırlı olalım. Bize bir teklif sunulduğunda aceleyle karar vermeyelim. Üzerinde düşünelim. Saat 12:16 Ay-Jüpiter görünümü, paranın insanı özgür kılan tarafları olduğu gibi, insanlarla aramıza duvar ören yanları olduğunu düşünürüz. Dostlukta, ilişkimizde, yapılan işte sadece çıkarların ön planda olması canımızı sıkar. Saat 16:35 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, maddi açıdan daha rahat bir yaşam arzunuzu işaret ediyor. Ancak harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Eğer kredi borçlarınız varsa veya borçlanarak ayakta durmaya çalışıyorsanız bu yanlış olabilir. Bir bütçe yapın ve buna göre hareket edin. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

22 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki takdirler, rehavete kapılmana neden olabilir. En çok sorumluluğu kendinin aldığını düşünebilirsin.

22 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İlerleyen zaman diliminde kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz. Olumlu bir zihin hali bize başkalarının da desteğini önümüze getirebilir.

21 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

22 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularda hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek yönünde gayret ve çaba içinde olabilirsiniz.

22 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

22 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi hareketlendirebilir. Arkadaşlarınızla anlaşmazlıklarınız olsa da durumu toparlayacaksınız.

22 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateşin sıcaklığını kazanç ve bereket alanında hissedersiniz. Ani bir kazanç kapısı kapınızı çalabilir. Kazanç şeklinizde ani bir artış meydana gelme ihtimali oldukça yüksek. Kontrolsüz harcamalara dikkat edeceğiniz bir gün. Evdeki ilişkiler de değişime açıktır. Ev almak, satmak gibi yatırım konularında aniden bir karar verebilirsiniz.

22 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

22 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>