Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor. Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Çok sıkışık durumlarınızda onur duygusunu biraz abartıyorsunuz. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Bazı tutumlarınız insanlara kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda olduğu hissi veriyor. Bir arkadaşınızın ilişkisine gereğinden fazla müdahale ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 23 Aralık saat (04:51)-11 Ocak 2018 saat (08:09) tarihleri arasında Merkür Yay burcunda düz ilerleyecek. Bir içe yöneliş hem de bir gözden geçirişin işaretçisidir. Neler üzerinde duracağız? Finansal meseleler, maddi ve manevi anlamdaki zenginliklerimiz, enerjimizi doğru kullanma teknikleri, yaratıcı düşünme ve temel dürtülerimiz. Bizi biz yapan birçok olgu üzerinde duracağız. Düşüncelerimiz dış dünyadan ziyade iç aleme yönelik olsa da, bize gerçekten güzel niyetle yaklaşanlara can olmaya hazırız. Yarım kalan projelerin tamamlanması anlamında önemlidir. Mali konularda destekler görebiliriz. Bazen kafamızı kaşıyacak vaktimiz olmayacak. Detaylar, bütünü görmemizin önüne geçebilir. Buna da dikkat etmek lazım. İş hayatında bizi rahatsız eden noktaları, güvenlik unsurunu, işin niteliğini, artı ve eksilerini mutlaka bilinçli şekilde ele almalıyız. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların empati yoksunluğu çektiğini fark edebilir, kendini ifade etmeye çalışmaktan sıkılıp kendi kabuğuna çekilebilirsin.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelişen olayları daha ilahi boyutta anlamayı çalışın. Cesaretlenerek ve sezginize güvenerek günü ele geçirin.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konular konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı düşünceler içindesiniz.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hayatınızın her hangi bir alanını yeniden yapılandıracağınızı müjdeliyoer sizlere. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek içinde bir adım atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kan bağınız olan kişilerden dürüst olmayan nahoş davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi Netleştirerek gerçekleştirmek için bir an evvel adımınızı atmalısınız.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür gerilemesinin bugün son bulmasıyla birlikte kontrolünüz dışında gelişen hareketliliği artık yönetebilme ve yönlendirme yetisine sahip olabilirsiniz. Spiritüel konulara olan ilginiz ise artıyor.

23 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak önemli planlarınız için harekete geçmemeye özen gösterin. İletişiminizi sıkı tutun.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu geçen hafta ortasında başlayan değişim rüzgarlarını hafta sonunda ikili ilişkilerinize taşır. Aile kurmak, aile yapınızdaki aksayan konuları gidermek, ikili ilişkiler arasındaki sorunlar çözmek sizin sorumluluklarınız arasında yer alır.

23 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

22 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 59' 25" R
Ay
Akrep
12° 59' 25" R
Merkür
Koç
16° 00' 37"
Venüs
Koç
24° 06' 39"
Mars
Balık
25° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 32"
Satürn
Balık
16° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 01' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 23"
Lilith
Başak
22° 43' 03"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>