Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Sorunlarınızın farkında ve bu sorunları ona yansıtmamaya çalışmanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir.

Beklenmedik bazı terslikleri, hazırlıksız yakalandığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugünlerde bir, iki görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir.

Uyarılara hak veriyor olmanız, uyaranlarınız için artık bir anlam taşımıyor. Parayı elde ederken gösterdiğiniz çabanın çeyreğini, parayı elde tutmak için gösterebilseniz maddi sıkıntılarınız bitecek.

Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gelecekle ilgili hayalleriniz var, ama iyimserlik had safhada. Geleceğe daha gerçekçi akmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 25 Aralık saat 08:26-18 Ocak 2018 saat 04:43 tarihleri arasında Venüs-burcunuzda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki yeni yıla sorumluluklarımız, iletişim ve ilişkiler anlamında istikrarı önemseyecek şekilde adım atacağız. Venüs, ayakları yere sağlam basan, duruşuyla güven uyandıran kişilere yönelmenin işaretçisidir. Bu dönemde saygı görmeyi, umursanmayı, takdir edilmeyi beklersiniz. Güven, istikrar, uzun vadelilik önemli olacak. Uzlaşıya açık hem de kendinizden emin, sertleşmeden, belli bir mesafeyi koruyarak, herkesin sizin gibi düşünmek, davranmak zorunda olmadığı bilinciyle hareket ederek, nezaketinizi koruyarak ilişkilerde bulunursanız, hangi konuda ve alanda olursa olsun olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bireysel ilişkilerde bu süreçte ciddiyet bir hayli yoğundur. Venüsün burcunuzda ilerleme dönemi, mesleki konularda sizi destekleyicidir. İş ilişkilerinde saygı ve takdir edilmenizi sağlar.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirici tavrın bugün arkadaşlarınla sorun yaşamana sebep olabilir. Kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yaşayacağınız olumlu bazı değişimler yüzünüzü güldürecek. Sadece sabırlı olmaya devam etmeli ve yöneticilerinize hedeflerinizi net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir fakat işlerin akışında yavaşlama yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi yorabilir. Ticari görüşmeler veya sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda sorumluluklarınız artabilir. Ortaklıklarınıza özen gösterin. Harcamalarınızı düzenlemeye çalışın.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızdaverenler ya da birlikte çalıştığınız insanların samimiyetten uzak yaklaşımları işinize olan bağlılığınızı etkilememeli. Özel yaşamınızda ise aşkta huzur ve şans sizden yana.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte aşk ve ilişkiler açısından daha şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Aşkı hayatınıza daha fazla katabilirsiniz. Ayrıca güzelliğiniz ve cazibenizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

25 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize daha fazla özen göstereceğiniz bir dönemdesiniz. Gezmek, dolaşmak arzunuz artacak. Çok önemli sorumlulukları sırtlanacaksınız.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli, rahat ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte yapacağınız organizasyonlar beraberliğinizi daha sıcak hale getirecek. Duygularınızı açıklamak sizi rahatlatacak ve güveninizi arttıracak.

25 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>