Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun beraberliklerin sorguladığı ilişkilerde, ne tarafta yer alacağınızı bilemiyor ve bu tür tartışmaların dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Dostluğa dönüşmüş aşk ilişkilerini eleştirilemez bir yere koymak, size bir vefa borcu gibi geliyor.

Yaşadığınız bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. Birilişkinizi, arkadaşlık biçiminde sürdürme çabanız, birkaç gün içinde düş kırıklığına dönüşebilir.

Hiç hesapta olmayan girdiler, küçük de olsalar sizi biraz toparlayacak. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Masraflı projenizi ertelemeniz yararlı olabilir.

Öngörüleriniz her zaman doğru sinyaller vermeyebiliyor. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Boşluğu özel zevklerle doldurma çabanızın, çoğu zamanengeliyle çakışmasına isteksizce boyun eğiyorsunuz. Bugünlerde, tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi gereksizce büyütmekten kaçınmalısınız.

29 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:35 Ay-Neptün görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Saat 06:30 Ay-Mars karşıtlık etkisini olumlu buluyorum. Her ikisi de öz burçlarında bu görünümü yapmaktalar. Bu durum aşk hayatınızı kendi arzularınıza, tutkularınıza göre yönlendirmek ve buna göre seçimlerde bulunmak isteğinizi gösteriyor. Hedefiniz ne ise, hayatınızı bu hedefe uygun şekilde yönlendirebilirsiniz. Ancak bir tek şeye dikkat ediniz. Kimseyle inatlaşmayınız veya ben güçlüyüm diyerek baskın tavırlarda bulunmayınız. Saat 13:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı, kişisel arzu ve isteklerimizi ortaya koyabileceğimiz ve karşılıklı anlayış ve ortaklaşa hareket edeceğimiz kişilerle olacağız. Sosyal dünya ve özel hayatımıza bakış açımız bu yönde olacak. Saat 14:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, konfor arzumuzu yükseltiyor. Dilediğimiz gibi yaşamaktan yanayız. Güvence arıyoruz. Ancak başkalarının üstümüzdeki baskısı, hayat şartları, birilerine uymak zorunda kalışımız bizi yoruyor. Saat 17:00-30 Aralık saat 11:30 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Günü olumlu yönde değerlendirmek için, moralinizi yükseltecek olan her ne varsa ona yönelin. Karışık, can sıkıcı veya kafa kurcalayıcı olan meselelerden uzak durmaya çalışın. İyi niyetli insanlarla her zaman birlikte olmamız dileğimle,

29 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konuşmalarını ertelemez ve bugünü değerlendirmek istersen, harika bir sonuç elde edeceksin.

29 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamdaki eksikliklerinizi gidermek açısından etkili çözüm süreçleri yüzünüzü güldürecek. Ortak kazanımlarınız için görüşmelerinizi bugün değerlendirebilir, işbirlikleriniz var ise gözden geçirebilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Aniden gelişen duygusal dalgalanmalar sizi yorabilir.

29 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak'lar eşinizinhayatında yaşanacak sürpriz ve oldukça şanslı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde ona destek vermeli ve onun mutluluğuna ortak olup daha da başarılı olabilmesi için yanında olmalısınız.

29 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüzü iyi kullanacak, işlerinizde istediğiniz sonuçları yaratabileceksiniz. Kurduğunuz düşler karşınıza gelebilir. Bu yüzden olumlu olanların üzerinde durun.

29 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, yaratıcılığınızla ilgili kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. İnternet üzerinde e-ticaret sitesi kurabilir, satışlarını yönetebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz.

29 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

29 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 04" R
Ay
Başak
05° 05' 42"
Merkür
Koç
17° 43' 18"
Venüs
Koç
17° 06' 23"
Mars
Balık
21° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 15"
Satürn
Balık
15° 31' 04"
Uranüs
Boğa
21° 42' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 36"
Lilith
Başak
22° 05' 15"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>