Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular var. Bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir, hazırlıklı olmalısınız. Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekebilir.

Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor. Yakında beklediğiniz destek gelmeyebilir.

Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi öğrenmelisiniz. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman, zaman başınıza işler açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatmayacak gibi. Çevrenizdekilerin kural dışı biri olduğunuz konusundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde bağlı olduklarınız gözden kaçmıyor.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:26 Ay-Merkür görünümü, geri planda halledilmesi gereken işlerin göstergesidir. Ailevi meselelerde sözümüz dinlensin isteriz. İş yoğunluğumuz nedeniyle zorlanabiliriz. Saat 10:46 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 13:25 Ay-Pluto görünümünde, sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 23:57-28 Aralık saat 09:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Haksızlığa gelemezsiniz. Eğer birisi yanlış yapıyorsa buna göz yummazsınız. Ancak boşluk saatlerinde sakin olmayı bilelim. Çevremizle barışık, yeniliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

27 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş teklifleri alman, farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir. Tecrübelerin seni ileriye taşıyor.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıradan insan zamanı nasıl harcayacağını, akıllı insan ise nasıl değerlendireceğini düşünür, akıllı ol. Zaman ve sözler dikkatli kullanılmalıdır. Çünkü ikisi de geri alınamaz. Bugün işlerin ile ilgili planlarını tamamla.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi ve enerjinizi sergileyebileceğiniz bir gün olabilir. Sözlerinizle, konuşmalarınızla ilham verebilirsiniz. Egolardan arınmış, tamamen başkalarının iyiliğine ve faydasına yönelik  sohbetlere katılabilirsiniz.

27 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Bu aralar davranışlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Hayatınız için bazı planlar yapmalısınız. Hayat sizi buna zorlayabilir.

27 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında eşiniz ve sevdiklerinizle beraber çok özel bir programa imza atarak geçirin. Bu belki bir aile ortamında paylaşılacak harika bir zaman dilimi olarak hafızanızda yer edecek ya da dostlatınızla bir arada olmaktan keyif alacağınız bir yılbaşı partisine katılın. Günün sonsuz sevgiye açık enerjisini kullanın. aile

27 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>