Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz acelecilik yapıyorsunuz gibi. Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız, ama o hala size olan ilgisini sürdürdüğünü gösteren davranışlar içersinde. çok huzurlu olmadığınızı da kendinize itiraf etmeniz lazım.

Akşama yakın yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

İnsanlardaki zaafları kolay tespit ettiğiniz yolundaki iddialarınız abartılı olabilir. Yakınınızda henüz canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:59 Mars-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizin peşinden kararlı bir şekilde giderek hayallerinizi gerçekleştirmenizde yardımcı oluyor. Manevi anlamda huzur bulmanızı sağladığı gibi, bunca terslik ve mücadeleye sabreden bir kişinin eninde sonunda ödüllendirileceğini vaat ediyor. Saat 09:23 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda huzur ve güvence olgusunun ön plana gelmesi anlamı taşır. Zevkli ortamlarda sevdiğiniz kişiyle baş başa bulunmak veya aşkı yeniden teninizde hissetmek, heyecanlanmak arzunuz yüreğinizde büyüyebilir. Geçici veya kalıcı olsa da, aşkın o ilk ürpertilerini tenimde hissetmek ne de güzel olurdu diyebilirsiniz. Erotizm duygunuz oldukça seçkinleşir. Dokunma ve hissetme ihtiyacınız bir o kadar yükselir. Saat 11:03 Ay-Satürn ve ardından saat 16:37 Ay-Venüs olumlu görünümü aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün bir şekilde hissetmenizi sağlar. Boğa burcunda ilerleyen Ay ile burcunuzda ilerleyen Venüs bir Oğlak için her zaman rahatlatıcı, sakinleştirici bir etki yaratır. Sorunları olsa dahi kişi bunlara daha ılımlı tarzda yanaşabilir veya bir şekilde düzenlemeye çalışabilir. Aşk konusunda gösterişli sözlerden ziyade gerçekçi bir düşünce ön plandadır, Romantizm duygunuzun bile içeriğinde sağlamlık arama olgusu yatabilir. Bu görünüm altında, maddi konular üzerinde düşünebilir. Saat 21:47 Ay-Güneş görünümü gayet olumlu bir etkidir. Sizi sakinleştirir. Kendinizle barışık ve olumlu bir ruh haliyle akşamı geçirmenizi sağlar. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

28 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklarınla ilgili sorumlulukların seni sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Var olan koşullardan sıkılabilirsin.

28 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurt dışı, ticaret, eğitim ve pazarlama ya da medya ile ilgili işleriniz var ise önemli gelişmeler yaşanabilir. İnandıklarını sorgulama. İnanç yaşamın gücüdür. İnançlarını tanı, zayıflatanları bırak ya da değiştir, güçlü kılanları daha da güçlendir.

28 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

28 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan Oğlak bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir, İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son günlerinde aşk hayatınız, sevdiklerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Heyecan ve tutkularınızın peşind eolmak isteyebilir, keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi dönüştürecek olaylarla karşılaşabilir, bu olayların içinden alnınızın akıyla çıkabilirsiniz. Bir yandan değişmekten, bir yandan da güçlü yapınızı ortaya koymaktan hoşlanacaksınız.

28 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Neptün'ün olumlu etkileşimi kapalı gruplarla kuracağınız iletişim sizi mistisizm dünyasıyla tanıştırabilir. Ruhunuzu başka bir frekansta titreştirmek size farklı deneyimler yaşatacaktır. Meditasyon yaparak iç sesinize yönelin. Yeni yılda kendi blokajlarınızdan arınmak size iyi gelir.

28 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak. Çok daha sabırlı ve anlayışlı bir tutum içine girmeyi başarabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Sakin davranmayı başaracaksınız.

28 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 34' 40" R
Ay
Boğa
26° 07' 29" R
Merkür
Koç
22° 25' 13"
Venüs
Boğa
11° 21' 31"
Mars
Koç
06° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 45"
Satürn
Balık
17° 16' 37"
Uranüs
Boğa
22° 49' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 24"
Lilith
Başak
24° 16' 13"
True Node
Koç
15° 18' 54"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>