Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu görüntünüz, aşktaki beklentilerinizin yerine oturmuş olduğunu belgeliyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Aşk tarifleriniz bugünlerde oldukça değişken.

Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız.

Para konularında vefa duygunuz ileri boyutlarda. Bu duygusallık, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir yakınınıza tavır almanızı engelliyor.

Yeni tanışıklıkları bir yerde sınırlamayı sanki nezaketsizlik gibi görüyorsunuz. Her tanışıklığın arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onaylanmak yönündeki ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe de neden olabiliyor. Kimi durumlarda kendinizle barışık görüntünüze ters düşebiliyorsunuz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar güne, saat 08:23 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişiyle adım atıyoruz. Maddi ve manevi anlamdaki işlerinize odaklanıyorsunuz. Birilerine bağımlı kalmadan hareket etme ihtiyacınızın göstergesidir. Kimileriniz için bu enerji, ilk kazancınız anlamına gelirken, bazılarınız için uzun bir aradan sonra elinize geçecek ufak bir para anlamına gelebilir. Fiziksel bedeninizle yakından ilgileneceğiniz bugün, ufak tefek değişimlerde bulunabilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi hayata geçirebilir, bunlar aracılığıyla kazanç elde edebilirsiniz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümü girişim,görüşmesi, ilişki, maddi konular üzerinde faydalı bir tesirdir. Hem ideallerinize uygun şekilde gelişmeler yaşanması hem özverili çalışmanın karşılığının alınması hem de iç dünyanızda huzura kavuşulması yönünde rahatlatıcıdır. Kişi, ektiğini biçmek ister. Çevresiyle ılımlı bir şekilde paylaşımda bulunabilir. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi sabitleyen ilerleme kaydetmenize engel olan durumlar yaşamınızdan hızla uzaklaşmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Yeni bir büyüme devresinin içindesiniz. Dikkatinizi dağıtmadan hareket etmeye önem göstermelisiniz. Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz ‘'Gösteremediğiniz'' konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı ve düzenlemelerde bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise başkalarının dolduruşuna gelmemelisiniz aksi halde sevdiğiniz insanı kaybedebilirsiniz…

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kariyerde yardımcı olan kişilerle aranızda gizli olan konuların ortaya çıkmasıyla sorun yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Eşinizin maddi sorunları karşısında yeni bir yol haritası belirlemelisiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Ticari işlerde karşıt fikirler ortaya çıkabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğlene doğru duygularınız yoğunlaşmaya başlayacak. Gelişen olaylar üzerine yepyeni istekler içine girebilir, hoş planlar yapabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda biraz daha dikkatli davranmanız gerekebilir bugün. Zira sizi kolayca akışa kaptırabilecek enerjiler söz konusu. Kendinizi pek çok imkana ve olasılığa açık hissedebilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Bugün, dış ortamlarda bulunabilirsiniz. Parasal konularda bazı şeyleri biraz abartabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzdaki Venüs ve Neptün'ün olumlu etkileşimi size yeni bir ilişki taşıyacak. Entelektüel açıdan uyumlu, ortak zevke sahip biri hayatınıza girebilir. Ayrıca kardeş ve yakın akrabalarla olan ilişkilerinizi pozitif yönde geliştirirsiniz. Sanatsal faaliyetlere gitmek için güzel bir gün. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de son derece uygun bir gün.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 08' 20" R
Ay
Başak
01° 18' 55"
Merkür
Koç
17° 53' 26"
Venüs
Koç
16° 42' 44"
Mars
Balık
20° 45' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 52"
Satürn
Balık
15° 29' 10"
Uranüs
Boğa
21° 41' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 29"
Lilith
Başak
22° 03' 08"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>