Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu görün artık. Üzerinize düşenleri yeterince yerine getirdiğinize inanırken, biraz çifte standart uyguluyor gibisiniz.

Daha önceden kırılmış olduğunuz arkadaşınızın gönül alma çabaları olabilir. Geçiştirdiğiniz işler bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Yatırım, parayı değerlendirme konularında kendinize karşı haksız güvensizlikler içindesiniz. Çok bilenlerin yanıltıcı özgüvenlerine fazla anlam yüklüyorsunuz.

İradenizi çoğu zaman olduğu gibi bugünde kontrol edebilirsiniz. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz sorun karşısında panik yaşamanız yersiz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine doğru bazı hatırlatmalar keyif kaçırıcı olabilir. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Zaman içersinde birtakım yararlı görüşmeler söz konusu. Kendinizi frenlediğiniz konularda, sandığınız kadar zarar görünmüyor.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinin niteliğine göre yön kazanır. Eğer sorunlarınız varsa, bunları çözümlemek adına konuşabilirsiniz. Hayattaki hedefleriniz, ortak yaşamın gerekleri ve sevgi birliği bu Dolunayda önem taşıyor. Çiftlerin saygı, sevgi ve güven yönünde gerçekçi olmaları gerekiyor. Duyguları fazlasıyla baskın kılan, bazen aşkın insanı gerçeklerden uzaklaştırdığı zamanlar vardır. Bu Dolunay da, bunun işaretçisi olarak bize dikkatli ol, önünü görmediğin yolda ilerleme diyor. Partnerinizin kendini merkeze koyması, korunulmayı, sahiplenilmeyi beklemesi halinde sürekli onu desteklemek zorunda değilsiniz. Sonra da yoruluyorsunuz. Burada önemli olan ortaklaşa uyumdur. Onun size nasıl ihtiyacı varsa, sizin de ona var. Bu Dolunay beraberlik konusunda zorlayıcı değil. Bilakis gerçeği görmenizi sağlayıcıdır. Birbirinize ayna tuttuğunuzu göreceksiniz. Belki de onun bu kadar pasif oluşu, sizin fazlasıyla güçlü olmanızdan kaynaklanabilir. Kim bilir belki de siz, böyle kişileri kendinize çekiyorsunuz. O zaman lütfen seçimlerinizi yaparken iyi düşününüz. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal beklentilerin yüksek. Özellikle karşı taraftan ödeme alacağın durumlar varsa dikkatli olmalısın.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda soru işareti olan her konu konuşulup netlik kazanılacak. İşinize yaramayan tüm konular artık bellekten silinip, yerine yeni hedefler koyuluyor olacak. Kendinize yeni bir yol haritası çizme dönemi. Yeter ki siz kendinize inanın.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara özen gösterebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda kontrollü davranmaya özen göstermelisiniz. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay ikili ilişkileriniz, evlili, birliktelik ve ortaklık konularında fark edilmeyen durumları, gelişmeleri açığa çıkarabilir. İlişkinizle ilgili duygusal ihtiyaçlarınız su yüzüne çıkabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya partnerinizin hayatında önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ortağınızın hayatındaki gelişmeler sizi de ilgilendirecek.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay ikili ilişkilerinizde bir hasat dönemidir. Artık yeni yılda geçmişte kalan pek çok konuyu ardınızda bırakmayı başarmalısınız. Zira bu yıl yapacağınız önemli projeler ve sorumluluklar olacaktır. Yüklerinizden arınmak için bugün bol bol meditasyon yaparak geçirin. Adeta yeni bir bina inşaa etmeye karar verirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Aniden alacağınız bir haberle heyecanlanabilirsiniz. Fakat, bu durumunuz gün içinde bir kaç saat sürecek. Daha sonra sakinleşeceksiniz. Zaten anlayışınızın yüksek olduğu bir dönemde bulunduğunuz için moralinizi yükseltebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 01"
Ay
Akrep
15° 44' 24"
Merkür
Koç
26° 07' 01"
Venüs
Balık
20° 44' 17"
Mars
Balık
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 45"
Satürn
Balık
13° 13' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 45"
Neptün
Balık
27° 46' 57"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 09"
Lilith
Başak
19° 43' 07"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>