Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni yılın ilk günü, saat 09:11 Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Kendinize duyduğunuz güven, başta ailevi değerleriniz olmak üzere aşk hayatınızla alakalı meseleler üzerinde etkili olup, huzur içinde bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Kafanızın içindeki sorulara cevap ararken, birileri veya farklı nedenlerin sizi baskı altına almasına izin vermeyiniz. Kimileriniz böyle bir yansıma altında, partnerinin kendisi için doğru bir tercih olmadığını bile bile ilişkisini sürdürmesi gerektiğine karar verebilir. Çünkü alışkanlıklar, şefkat duygusu veya yalnız kalma korkusu öylesine baskındır ki kişi yeni bir sayfa açmakta tereddüt eder. Oysaki bilinçli düşünerek, gerçeklerin farkında olarak beraberliğinizi gözden geçirdiğinizde neler yapmanız gerektiğini gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Bu enerji altında sahip olduğunuz değerleriniz gözünüzde büyüyebilir. Çünkü size aittirler. Onları korumak ve kollamak gereği duyabilirsiniz. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda beklentide olduğun ödemeler ertelenebilir. Bu ihtimal nedeniyle ailenden destek alabilirsin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: Bugün ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Bekâr Oğlaklar sorunların nerede olduğunu bulup harekete geçecekler. İlişkisi olan Oğlakların ise yolunda gitmeyen sorunları için konuşma zamanı geldi, geçiyor bile.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde ikili ilişkilerinizde kendinizi ifade edebilmek önemli olabilir. Aile hayatınız da otoriter davranabilirsiniz. Erkek figürleri gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Eksiklerinizi gidermek için zaman yaratabilirsiniz. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde alacağınız sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz baskı yaratabilir ve büyük bir sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat sevdiğinizin büyük bir desteğini alacak ve kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz için sıkıntılar hafifleyecek.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli iletişim işlerinizde ahengi ve mutluluğu yakalayabilirsiniz. Gelişen bir sürü konu var. Bugün, işlerinizi toparlamanız gerekecek.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken ikili ilişkiler ve aile ile birlikte olmak size sonsuz huzur ve mutluluk verir. Eski aile geleneklerine sadık kalarak yeni yıl düzenine geçmek için herkes sizin fikirlerinizden destek almak ister. Eskiyle yeniyi birleştirmek için geliştireceğiniz yeni yıl düzeni çok işe yarar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 28' 09" R
Ay
Aslan
10° 53' 52"
Merkür
Koç
18° 54' 08"
Venüs
Koç
14° 36' 17"
Mars
Balık
19° 26' 29"
Jüpiter
Boğa
20° 53' 32"
Satürn
Balık
15° 18' 53"
Uranüs
Boğa
21° 36' 20"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
19° 53' 28"
Lilith
Başak
21° 51' 45"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 17/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>