Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü onu daha yakından tanımak için değerlendirebilirsiniz. Yakınlaşmanızın altında, hayata bakışınızdaki ortaklıkların dışında, karşı konulmaz bir çekimin olduğuna inanıyorsunuz.

İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz. Yarınarkadaşlarınızla aranızda, geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor.

Harcamalarınızı azaltıyorsunuz, ama çok gerekli gördüğünüz, yatırım gözüyle baktığınız büyük çıkışlarda atak olduğunuz kadar, mantıklı da olmanız gerekiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişeler duyabilir, yeni çözümler aramaya yönelebilirsiniz.

İyimserliğinizi bazı karamsar durumlarınızda, bilerek öne çıkartıyor ve geliştiriyorsunuz. Karamsarlığın sizi tedbire iten yararlarını da gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen saatlerinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları sizi, kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Bu sorunları bir yana bırakıp, sevdiklerimizle bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi rahatlatıcı, güven duygunuzu yükseltici, dikkatli bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca kendinizden emin olmanızda yardımcıdır. Şu işi doğru yapmışım, bu konuda haklıymışım diye içinizden geçirirsiniz. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, attığınız adım, giriştiğiniz bir mesele ve genel olarak moraliniz üzerinde faydalı bir tesirdir. Kendinize güveninizi yükseltir. Amacınız ne ise onun farkında olarak çalışırsınız. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizin kabul gördüğünü ve sosyal hayatta gücünüzün bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. İnsanlar sizin bakış açınız ve kendinize olan hakimiyetinizden bir hayli etkilenebilirler. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarınızla bağlantınızı güçlendiricidir. Hem kendinize uyanı hem de başkalarıyla birlikte yapılacakları kolaylıkla organize edersiniz. Saat 19:40 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini ve kalbini yoran insanları hayatından çıkarıyorsun. Dikkatleri üstüne çekeceğini söyleyebilirim.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde özel yaklaşımlarınız önem kazanacak. Paylaşımlarınızda sevgi ve aşk temelli konular huzur bulmanızı sağlayacaktır. Atacağınız adımlarla var olan ilişkide ki yerinizi daha iyi anlayabileceksiniz

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak akıcı ve destekleyici koşullar içindesiniz. Yeni insanlar, yolculuklar ve yabancılar hayatınıza güzel şeyler getirebilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere...

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklemediğiniz konularda ve alanlarda hoş sürprizlere hazır olabilirsiniz. Uzaklardan, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konulardan yana şanslı olabilirsiniz. Ruhsal yoldan zenginleşebileceğiniz sıradışı bilgiler edinebilirsiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde uğraşacağınız bir işiniz yoksa, kısa seyahatlere çıkma ve yeni yerler görme arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızdaki güzel ve kalıcı adımlarınız sizi mutlu edecek.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim size aniden değişen yaşam standardınıza ayak uydurmanız için gereken adrenalin ve cesareti taşır. Kafanız oldukça keskin bir biçimde çalışır,ortamında parlak fikirlerinizle hemen fark edilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfetmeyi deneyin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 47"
Ay
Akrep
25° 39' 58"
Merkür
Koç
26° 29' 50"
Venüs
Balık
21° 44' 02"
Mars
Balık
05° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 58"
Satürn
Balık
13° 18' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 60"
Neptün
Balık
27° 48' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 58"
Lilith
Başak
19° 48' 29"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>