Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki mutluluğunuz sizi yeniliyor. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir. Vefa, minnet ve saygı size oldukça yakışan duygular.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Özgür olmadığımızı, sürekli bir şeylerle ilgilenmek zorunda olduğumuzu düşünürüz. İlişkimizde baskıya gelemeyiz. Eğer bir şeye karar vermişsek bunu hemen uygulamak isteriz. Ancak bu zaman aralığında biraz dikkatli düşünmekte yarar var. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerin, yeni ortamların, yeni çalışmaların işaretçisidir. Belki bugünlerde başkalarıyla aranızda sorunlar yaşanıyor olabilir. Ancak yakın bir zamanda karşınıza çıkacak teklifler, gireceğiniz ortam ve alacağınız destekler sayesinde arzu ettiğinize ulaşacaksınız. Sakın olumsuz düşünmeyiniz. Zaman lehinize çalışmaya başladı bunu biliniz. Saat 11:12 Ay-Başak burcu seyri araştırmak, keşfetmek ve başarılı işler çıkarmakta yardımcınızdır. Her şeyi ölçülü ve dikkatli şekilde yaparsınız. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü sizin için olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki huzursuzluğu ortadan kaldıracak şey, aşk hayatın olacak. Çözüm üretmekte üstüne yok.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üçüncü şahıs konuşmaları yüzünden güven sarsan konular ani bir şekilde gündeminizde oturabilir. Beklenmedik sürpriz oluşumlar gündeme geldiğinde soğukkanlı tavrınızla, krizi iyi bir şekilde yönetmelisiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğitim işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizin hız kazanmasına neden olabilir. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalamak zor olabilir. Daha fazla sorumluluk almak sizi geliştirebilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda...

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Kalıcı ilişkiler kurmak üzere harekete geçebilirsiniz. Para harcamaları ve ortak planlar devrede olabilir. 

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışanlarınızın desteğiylehayatınızda bir çıkış yakalayabilirsiniz. Fakat yurt dışında yapacağınız toplantılardan istediğiniz bir sonuç elde edemeyebilirsiniz. Hayal kırıklığına kapılmadan ikna yollarını bulmak sizin için mümkün. Diğer yandan çocuğunuzla birlikte bir seyahate çıkabilirsiniz. Beraber vakit geçirmek size keyif verir.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>