Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize açılmanız için hemen, hemen tüm koşullar hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde, koşullar da bu konuda yardımcınız olacak.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Bugünlerde parayla alakalı biraz incineceğiniz bir tartışmanız söz konusu. Birkaç alacağınız var. Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Bu konuda yakında sürprizler olabilir.

Yakın çevrenizde gereksiz ve o oranda da yıpratıcı bir zıtlaşma içindesiniz. Daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşımlar gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla iç içe yaşıyorsunuz. Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya niyetli de görünmüyorsunuz.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz üç önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Her ne kadar hızlı bir şekilde olaylara müdahalede bulunma arzumuzu gösteriyorsa da, bir şeyler önümüze engel koymaya devam etmektedir. İç baskılar ister istemez isyan etmemize neden olabilir. İki dağ arasında sıkışmış gibiyizdir. Böyle bir durumda belki zor ama benim tavsiyem eğer yerine yeni bir şey koyamayacaksanız, eskiyi düzenlemek için ılımlı hareket etmenizdir. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, toplumsal tüm aktivitelerinizde, girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayıcıdır. İnsanlar son derece güçlü ve kararlı biri olduğunuzu görürler. Hangi alanda adım atmak ve başarılı olmak istiyorsanız, bu enerjiden yararlanabilirsiniz. Güven duygunuzun yükseldiğini göreceksiniz. Ailenizle ilgili önemli bir meseleyi halledeceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir konuda başarılı olabilirsiniz. Yeni bir proje teklifi alabilirsiniz. Bir grupta liderliğinizi kabul ettirebilirsiniz. Rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Bir davanız arzu ettiğiniz şekilde sonuçlanır. Güçlü dostlardan maddi-manevi destek görürsünüz. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, tecrübelerimizi, inandıklarımızı daha güçlü bir ortamda,yerinde veya bir başka şehirde-ülkede sergileme arzumuzu gösterir. Yeter ki yenilik olsun ve yeter ki haksızlıklar bir son bulsun. Saat 05:51-15:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Günü kendimizce planlarken, gecikmeler olabileceğini mutlaka göz önüne alalım. Saat 15:14 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünde Güneş ve Venüs bir arada seyrederken kendinizi oldukça iyi ve mutlu hissedebilirsiniz. Çevrenizdekilere pozitif, anlayışlı bir tutum sergilerken ışığınız ve cazibenizle oldukça dikkat çekici olabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından keyifli bir gün.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, ailenizle aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. İlişkilerinizde sorun yaşamaktan kaçınmanız gerekmekte. Maddi beklentilerinizde kendinizi güvende hissetme duygusu tam tersini yaşamınıza neden olabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında daha verimli olabilirsiniz. Öğle sonrasında daha ciddi ilişkiler ve sorumluluklar öne çıkabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

öreceğiniz rüyaları bir uyarı olarak kabul edip detaylı düşünür ve hayatınıza yansıtırsanız bir hatadan kendinizi korumuş olursunuz.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz ve ortamlarınızda güzel bir fırsat karşınıza gelebilir. İşten elde edilen gelirlerinizde bolluk ve bereketi deneyimleyebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününü uyumlu ilişkilerle kapatıyoruz. İş hayatınızda parlayacağınız ve herkesin beğenisini kazanacağınız bir gün. Yönetim kadrosundaki yeni kişilerle tanışabilir, farklı oluşumlara dahil olabilirsiniz. Hak, hukuk, adaletin gözetildiği sohbetlerde ön plana çıkarsınız.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>