Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

13 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar gün boyu Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Değerlerinize öyle bir sahip çıkışınız vardır ki, bundan asla geri adım atmazsınız. Saat 10:03 Merkür-Satürn kavuşumu burcunuzda gerçekleşecek. 29 yıl sonra yöneticiniz Satürn çabalarınızın ödüllerini almanızı sağlayıcıdır. Ciddi düşünmenin işaretçisidir. Hiçbir şey hafife alınmaz. Kime nasıl davranacağınızı iyi bilirsiniz. Açık vermezsiniz. Sırlarınızı iyi korursunuz. İş hayatında başarıyı önemsersiniz. Bu görünüm, iş-eğitim-sağlıkla ilgili konularda doğru verilecek kararların, tedavi ve başarılı sonuçların işaretçisidir. Gerekli olduğunda bazı kişilerle aranıza koyduğunuz mesafenin göstergesidir. Sizi oyalayacak, hoşunuza gidecek el işleriyle uğraşabilirsiniz. Üretken düşünürsünüz. İş takibi, belge edinme, dosyalama, araştırma, sağlamlaştırma gibi işlerde üstünüze yoktur. Plan ve projelerde aranan kişi olursunuz. Önemli bir konuma getirebilirsiniz. Yönetici olursunuz. Başkalarına yol gösterir, akıl verirsiniz. Bu kavuşum sizlerin zorluklara karşı akıllıca, sabırlı, dikkatli şekilde davranmanızdır. Sonuç tabii ki olumludur. Saat 10:38 Ay-Neptün görünümü, doğru bildiğimiz bir çok yanlışı tespit etmemizi sağlıyor. Hatta ne kadar çok zaman kaybetmişim diye içimizden geçiriyoruz. Ancak yok mu şu sorumluluk, vicdan duygumuz, ister istemez bizi bağımlı kılmış birçok insana. İşte bütün bunları hatırlıyoruz. Yakınlarımızı, işimizi gücümüzü her şeyi gözden geçiriyoruz. Artık akıllanmalıyım diye içimizden geçiriyoruz. Saat 18:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi zorlayan şartlara karşı bir isyanın veya bir başkaldırışın işaretçisidir. Bu saatlerde kimseye bağlı kalmak, zorlanmak istemezsiniz. İçinizde bir yerlerde saklı duran özgür olma arzunuz büyür. Saat 22:08 Venüs-Uranüs görünümü, eviniz, ailenizle ilgili konular üzerinde denetimi elinizde tutmak isteğinizi gösteriyor. Ayrıca Venüsün burcunuzdaki geçişi, zaten dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlamıştı. Şimdi de hayatınızda değişiklikler istemektesiniz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

13 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu olaylara bakış açında sana rasyonellik katarken, gün içinde her konuda şansını zorlayacaksın.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde soğukluk ve mesafelerin önemli ölçüde kapandığı bir gün. Geleceğe yönelik finansal beklentileriniz, borçlar ve alacaklar durumlarını konuşmak için ideal bir zaman dilimi. Güçlü akıl hocalarından kuvvetli destekler alabilirsiniz.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sabırlı olmak ve fazla iddialı davranmamak gerekiyor. Duygusal açıdan geçmişten kaynaklanan koşullar ağır basmakta.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerden yana fazla beklenti içinde olmamak gerekebilir, bundan da dolayı ani tepkilerden, hareketlerden uzak durmaya çalışmalısınız. Zihinsel anlamda konsantrasyon gereken işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir.

13 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızla uğraşmak sizi zorlayacak. Tepki vermeye açık olacaksınız. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları gözünüzde çok büyütmemeye gayret edin.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, sizi beklemediğiniz sürprizli olayların içine çekecek. Aniden giyim tarzınızı değiştirmek, makyajınızda denemediğiniz bir ürünü kullanmak ve saçınıza yeni bir görünüm vermekten kaçınmazsınız. Bazen bu ani değişimler hem ruhumuza hem bedenimize iyi gelip, bizi dinamik kılar. Yenilenme zamanı.

13 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>