Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde gergin bir zaman dilimindeyiz. Özellikle aile içinde ufak tartışmalar yaşanabilir. Bugün kendinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Gerçekten nasıl bir gelecek istiyorsunuz bunu düşünebilirsiniz. Akşam gerçekleşecek olan Jüpiter-Neptün sert kontağı düş kırıklığı yaratabilir. Duygusal tarafınız hiç olmadığı kadar ağır basabilir. Geçmişteki yaşadığınız negatif olaylara takılabilirsiniz. Ama en önemlisi sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hoşnutsuzluğunu belli edeceksin!Dışadönük ilgili tavrınla yakın çevrende hoşnutsuz olduğun konulara el atabilirsin. Özel hayatında olumlu tavrın sayesinde olumlu geri dönüşler alman mümkün. Bugün gündemi sarsacak başka olaylara kitlenmen de söz konusu. Çalışma temponun yoğunluğundan dolayı kendine vakit ayıramıyorsun. Biraz dinlemeyi planladığın bir anda yeni bir işin ortaya çıkmasıyla yorgunluğun daha da artabilir. Motivasyonunun düşmesiyle bazı detayları gözden kaçırabilirsin. Bugün eski sevgilinin tekrar seni aramasıyla geçmişte hissettiğin duygulara tekrar kapılabilirsin. Tekrar ilişkiye başlamak düşüncesi ağır basarken aceleci olmadan temkinli davranmaya çalışmalısın. Akşam saatlerini ailenle geçirerek dinlenmeyi tercih edeceksin.

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ile ilgili yaşadığınız fikir ayrılıkları sonucu yine kendi bildiğiniz doğrunun peşinden gideceksiniz. İstekleriniz konusunda fazlasıyla ısrarcı olmamalısınız.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara ve duygusal durumlara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz yararlı olacak.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Bildiğinizi okuyor, inatçı tavırlar sergiliyorsunuz. Dediğinizde direnmeniz sizlere gelecek günlerde zorlu bir süreç başlatabilir.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burçlarının bugün de canı biraz sıkkın olabilir. Aslında çok net de bir sebebi yok. Kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz hepsi bu. Kendinize neyin iyi geleceğini düşüyorsanız onu yapın. Özellikle partneriniz ile zaman geçirin. Sizi anlamasına yardımcı olun.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu evde tadilat gerektiren durumlar söz konusu. Yenilenme ihtiyaçları düşündüğünüzden masraflı olabilir. Olaylara kriz gözüyle bakmadan, etrafı suçlamadan çözüm aramakta fayda var.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ev ortamınızda herkes duygularını açığa vurmak isteyecektir. Fikirler havada uçuşacağı için sizin iyi bir dinleyici olmanız gününüzü rahatlatır. Eve yeni bir eşya alabilirsiniz. Ayrıca yatırımla ilgili konular ön plana çıkabilir.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 08"
Ay
Akrep
18° 02' 20"
Merkür
Koç
26° 12' 46"
Venüs
Balık
20° 58' 11"
Mars
Balık
04° 34' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 08"
Satürn
Balık
13° 14' 33"
Uranüs
Boğa
20° 38' 16"
Neptün
Balık
27° 47' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 48"
Lilith
Başak
19° 44' 22"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>