Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden, siz ondan bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey, cesaret gibi görünüyor. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, ömür boyu anacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşacak. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu. Arkadaşınız, bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için sandığınızdan fazlasını yapıyor.

Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor, ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz. Çok kısa bir süre içinde, hayalci bulunan beklentileriniz gerçekleşebilir.

Sizi endişelendiren kimi konuları bir kabus gibi anlatmanız, çevrenizden gelebilecek mantıklı, rahatlatıcı yorumların önünü kesebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizde kolayca sahip olunamayacak değerler olduğunun farkındasınız. Onlara karşı özenli ve korumacısınız. Ailenizin talepleri bu yüzden size hiç fazla gelmiyor. Ailenize fazla zaman ayırdığınız şeklinde aldığınız bazı eleştiriler ise, kötü niyet taşımıyor. Bugün yakınlarınızdan bir davet alabilirsiniz. Uzun zamandır duygularınız çok hareketli.

14 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:52 Venüs-Chiron olumlu görünümü, hayata bakış açımızı ciddileştirirken aslında ilişkilerimizi tekrar düzenlememizi,hayatımızla ilgili konuları gözlem altına almamızı seçimlerimizi daha düzgün şekilde yapabilmemizi sağlıyor. Temkinli yaklaştığımız konularda bizi rahatlatıyor. Soru işareti uyandıran meseleleri aydınlatıyor. Sosyal ilişkilerde itibarımızı yükseltiyor. Eğer yakınlarımızla veyaanlamında birileriyle problemimiz varsa, bunları güçlü bir şekilde onarıyor. İş girişimlerinde tercih edilen, dinlenilen, önemsenen kişi haline geliyoruz. Eğer memnun olmadığımız konular varsa, bunları aklı başında bir şekilde çözümlüyoruz. Çok fazla fedakarlık yaptığımız halde kıymetimizi bilmeyen kişileri artık daha net görebilmemizde bize destek oluyor. Bizi dikkatli olmaya, ilişkilerde seçici olmaya çağırarak aslında bundan sonrasında huzur bulmamızda da yardımcı oluyor. Bütün bunara bakarsak bizi şifalandırıyor diyebiliriz. Saat 11:48-22:42 arasında Ay-boşluk etkisinde, ne kadar bilgili olduğumuzu göstermek isteriz. Başkaları bizi yetersiz bulduğunda, şaşırır kalırsınız. Bazen de, kimseyi görmek ve konuşmak dahi istemeyiz. Benim tavsiyem, emin olmadığınız konularda gereğinden fazla konuşmamak, insanlarla aramıza da yüksek duvarlar örmemektir. Sakince işlerimizi yapmamızda yarar var. Saat 22:42 sonrası burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, duruşunuz, konuşmalarınızla olgun bir kişi izlenimi yaratabilir, saygınlık uyandırırsınız. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda olduğu için, kendinizle çelişmezsiniz. Saat 23:45 Güneş-Uranüs görünümü etkisinde birilerinin üzerinizde baskı kurmasına tahammülünüz yoktur. Ruhsal olarak çabuk tepki gösterebilir, inandığınız şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak dışarıdan size bakanlar sakin ve oldukça ciddi bir şekilde durduğunuz için içinizdeki fırtınaların farkında değildirler. Oysaki kriterlerinize uymuyorsa, kim olursa olsun onu hizaya getirmeye çalışırsınız. Değişim ihtiyacınız yoğundur. Hatta olanağınız varsa bir anda yeni bir eve taşınmaya bile kalkışabilirsiniz. Ailevi veya mesleki konularda hakimiyetiniz yüksektir. Eğer bir şeyin sizin için gerekli olduğuna karar verirseniz bunu yapmaktan çekinmezsiniz. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü dileğimle,

14 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurmak zor. Telefon konuşmalarından sosyal medyada yazdıklarına kadar dikkatli olmanı öneririm.

14 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal ve spritüel yeteneklerinizin ortaya çıkabileceği özel bir gün. Yalnız kalıp dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak isterken bir yandan felsefi konular ilginizi çekebilir. Ufkunuzu genişleten konulara merak salabilirsiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Gizli kalan şeyler keşfedebilirsiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içinde duygusal çatışmalar yaşanabilir. İş hayatınızda finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

14 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

14 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktifken hayata farklı gözlerle bakacaksınız. Ailenizdeki insanlara karşı sinirli olmamaya özen göstermelisiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, sizi beklemediğiniz sürprizli olayların içine çekecek. Aniden giyim tarzınızı değiştirmek, makyajınızda denemediğiniz bir ürünü kullanmak ve saçınıza yeni bir görünüm vermekten kaçınmazsınız. Bazen bu ani değişimler hem ruhumuza hem bedenimize iyi gelip, bizi dinamik kılar. Yenilenme zamanı.

14 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile işle ilgili planlarınız ciddi biçimde çatışabilir ve evle alakalı konular kariyer gelişiminizi olumsuz etkiliyormuş gibi gelebilir. İşinizin dışında olan konular kafanızı meşgul edecektir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

14 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 27' 36"
Ay
Akrep
15° 39' 17"
Merkür
Koç
26° 06' 48"
Venüs
Balık
20° 43' 46"
Mars
Balık
04° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 40"
Satürn
Balık
13° 13' 13"
Uranüs
Boğa
20° 37' 44"
Neptün
Balık
27° 46' 56"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 07"
Lilith
Başak
19° 43' 04"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>