Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fikirlerin Konusunda Netsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Seninle aynı kafada olan birisiyle tanışman kalbini daha hızlı attırabilir. Daha önce tanıştığın birisi varsa daha onunla derin konuşmalar içinde olabilirsin bugün. Aşkta iletişime güvenebilirsin.

Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyor. Siz sözle takdirin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabilecek bir ortamı bekliyorsunuz.

Bugün ani harcamalar gündeme gelebilir. Bunlara hazırlıklı olman gerekecek. Birikim planlarını bozmadan, günlük alışkanlıklarını aksatmadan bu harcamaları halletmek zor olsa da bu dengeyi yakalayabilirsin.

Seni yavaşlatacak düşüncelere teslim olmaman önemli olabilir. Bazı şeylere kaygı ile yaklaşmaya yakınsan eğer biraz değişim gerekiyor demektir. Hafif egzersizler ve rahat edeceğin ortamlarda kafa dinlemek iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gücünün ve kendine güveninin arttığı bir gün olabilir. Olayları istediğin gibi yönlendirebilirsin genel olarak. Karşılaşacağın olası zorlukları atlatmak için daha cesur ve kararlı davranabilmen kendine olan güveni artıracak.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları bu akşamki yoğun dolunay tutulmasına hazırlanırken Ay Akrep burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Bugün sosyal ilişkileriniz günün gündem maddesini oluşturacak. Sizi gerçekten ilgilendirmeyen gergin durumlara kendinizi dahil etmemeye çalışın. Akis halde kendinizle alakası olmayan bir konunun tam ortasında büyük bir çıkmaz içinde kalabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin konusunda tenkit edilmek istemiyorsun. Tavrını net bir şekilde ortaya koyacaksın. Duygularının etkisinde kalmamaya özen göstereceksin. Sabrederek, bekleyerek üstesinden geldiğin konuların anlık hatalarla kaybolmasına izin vermeyeceksin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin sosyal medya kullanımı aranızda sorunlara yol açabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ya da akrabalarınız gündeminizde olabilir. Uzun zamandır yakın temas kurmamıştınız. Ya da uzun zamandır üzerinizde bazı baskılar hissediyorsunuz. Bunları konuşabilirsiniz. Uzun uzun yapacağınız sohbetler motivasyonunuzu arttıracak ve enerjinizi değiştirecektir. Kendinizi anlatmak bugün size iyi gelecektir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde gelecek beklentileriniz ya da arkadaşlıklarınız üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirmeniz mümkün.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda açılımlarınızı yaparken dikkatli olmaya devam etmeniz gerekiyor. İnsanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilir özellikle işte iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kapalı mekanlara sıkışıp kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ve bugün gün içinde dışarı çıkıp biraz temiz hava almak isteyeceksiniz. Dışarda doğanın kucağında olmak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek ve evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler hakkında düşünmenize olanak verecek. Bazı tadilat işleri sıraya konulabilir ya da biraz canlılık gelmesi için evi yeniden dekore etmek isteyebilir ve belki de doğayı biraz evinize getirmenin yollarını düşünebilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etmek, şu anda kariyerinizde sizi ileriye taşıyabilir. Sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu bildiğinizde ve bunu açıkça tanımlayabildiğinizde, muhtemelen istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Bu noktada önemli bir finansal kazanç elde etmeniz hemen bir sonuç olmayabilir ancak muhtemelen durumunuz daha da kötü olmayacak. Sevdiğiniz şey için çok çalışırsanız, paranın sonunda geleceğine güvenmeniz gerekebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Satürn ile Güneş arasında negatif etkileşim var. Sosyal çevreniz tarafından kısıtlandığınızı ya da onların arasında kendinizi ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınız sınavdan geçiyor olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket ederek kendinizi ortaya koymanın tam zamanı.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>