Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var, ama siz hiçbirinin farkında bile değil gibisiniz. İçlerinden biri duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor. Bugün bazı küçük işaretler gelebilir.

Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık, açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki oldukça farklı. Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda haklı olan sizsiniz ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor.

İdareli davrandığınızı sanıyorsunuz, ama biraz zaaflı görünüyorsunuz. Bir yakınınızın sürekli desteği sizi rahatlatıyor, fakat daha sorumlu davranmanız bekleniyor.

Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Seri davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda zihinsel uğraşılara çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak da istemiyorsunuz. Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak durumunda kalabilirsiniz ; ya da istemediğiniz bir anda bir konuğunuz olabilir. Günlük planınız altüst olacağı için biraz canınız sıkılacak.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcunda hareketine devam eden Ay, aşk hayatınızla ilgili gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Günün genelinde gönül ilişkinizde şansınız açık. Hoşlandığınız kişi size açılabilir. Belki de ilk adımı siz atarsınız. Her iki türlü de şans sizden yana. Çocuğunuzu ilgilendiren bir durum varsa bugün olumlu gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Çoğu gezegenin sizde toplanmış olması, tüm özelliklerinizi fazlasıyla ortaya çıkartmanızı sağlıyor. Çalışma ve başarma hırsınızla güzel başarılar elde ediyorsunuz fakat sağlığınızı geri plana atmamanızı öneririm. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kararsız kalacaksın!Bugün senin için bir hayli hareketli geçecek. Yarım bıraktığın işleri tamamlarken, kredi, faturaların derken maddi koşturmalar içine de gireceksin. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, bir süre daha idare etmenin avantajlı olduğuna karar vereceksin! Eski sevgilinden uzun zamandır haber almazken, bugün seni tekrar araması kafanı karıştırabilir. Hala duygularından emin olamadığın için kararsızlıklarından sıyrılman zor olacak. Unutma ki insanların huyları değişmez, buna göre bir karar vermelisin. Evinde bazı değişiklikleri yapmak için bugün senin için uygun olacaktır. Büyük çapta olmasa da farklı bir hava katmasının üzerinde olumlu etkisi olabilir. Sağlığınla ilgili bazı kontrolleri bu günlerde yapman istenmeyen rahatsızlıklara karşı bir önlem olacaktır.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde sizi suçlayıcı bir davranışla yaklaşabilirler. Kariyerinizle ilgili haksız bir suçlamaya karşı kalsanız bile sakinliğinizi korumalısınız. Gerçekler su yüzüne çıkacaktır.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Daha rahat risk alacağınız zamanlar içindesiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kopmalar yaşanabilir. Bu nedenle güven arayışı içinde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burçları için bugün zorlayıcı olacaktır. Perde arkasında çok fazlagötürüyorsunuz ve doğal olarak neşeniz kaçıyor. Kendinizi baştan sona değiştirme arzunuz üzerinizde baskı oluşturmaya başlamış olabilir. Biraz değişiklik herkese iyi gelir. Korkmayın, saçınızı kestirin, boyatın, alışveriş yapın, tarzınızı değiştirin…

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ertelenmiş haberler gelebilir. Sizi derinden etkileyen birikmiş olayları sert ifadelerle dışa vurabilrisiniz. Romantik konular, çocuklarla ilgili alanda beklentiler oluşabilir. İlişkilerde müşkülpesent davranışlardan kaçının.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarı kazanmak ve olabilecek en yüksek hedefe ulaşmak konusunda son derece coşkulu olabilirsiniz. Sosyal statünüzü yansıttığına inandığınız sosyal ortamlarda doyurucu iletişimler içine girebilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 08"
Ay
Akrep
13° 42' 07"
Merkür
Koç
26° 01' 42"
Venüs
Balık
20° 31' 55"
Mars
Balık
04° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 39"
Satürn
Balık
13° 12' 07"
Uranüs
Boğa
20° 37' 17"
Neptün
Balık
27° 46' 34"
Plüton
Kova
01° 48' 43"
Chiron
Koç
18° 44' 34"
Lilith
Başak
19° 42' 00"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>