Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bugün iletişimin oldukça yüksek olduğu bir gün! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

Kalbiniz konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Bazı nedenlerden dolayı, düzenli bir şekilde atmadığını fark edebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alamadığınızda, bu sizin için son derece sinir bozucu olabilir. İçinizde yaşadığınız bu çatışmadan ders çıkarmanız gerektiği açık. Belki de kalbiniz, zihninizin henüz fark edemediği bir şey biliyor olabilir.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Enerjik ve optimist bir moddasın. Evini yeniden süslemek, garajını temizlemek şu an tam istediğin şeyler. Yaşam alanın üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak istiyorsun. Gereksiz şeyleri fırlatıp at ve alanını genişlet. Çiğneyebileceğinden fazlasını ısırma! Fakat bil ki bu düzenlemeler tahmin ettiğinden fazla zaman gerektirebilir!Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Koç burcunda hareket ediyor. Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde sabah saatlerinde pozitif bir zaman diliminde olacaksınız. Ailenize dair sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay, 19:02 itibariyle ise hareketine boşlukta devam ediyor. Bunun arkasından Merkür ve Kiron arasında meydana gelen karşıtlık kariyer ve aile yaşamınızda beklemediğiniz sözler işitmenize sebep olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişimin oldukça yüksek olduğu bir gün!Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gündesin. Bugün iletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Aktifliğinin temposuna çevrendekiler ayak uydurma konusunda zorlanabilir. Bu enerjikliğinin yanında sabırsızlığın da hat safhada. Sorumluluk alacağın yeni konular üzerinde, düşündüğünden çok daha fazla zaman ve çaba harcaman söz konusu olabilir. Eğer bu akşam için arkadaşlarına ya da eşine söz verdiysen iptal etmeni tavsiye ederim, günün akışı seni hiç ummadığın işlerin içinde bırakabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğradığınız haksızlıkların ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. Gayretiniz devam etmeli, kayıplarınızın telafisi mümkün.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlerle ilgilenen çok olsa da konsantrasyonunuzun odağında işiniz ve uğraşılarınız olacağı için önünüzü pek göremeyebilirsiniz. Zamanınızı dengede geçirin.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel yaşamda yeni yöntemler bulma, girişiminizin etki alanını genişletme ve her türlü yaratıcı denemeler için uygun bir zaman. Aile içinde bir yanlış anlaşılma ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meydana gelen bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, moraliniz yükseldiği için bunları anlayışla karşılayabilir, sakin davranmayı başarabilirsiniz. Parasal konulara yönelik istek ve beklentiniz artacak.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftalardır süren karanlık hava yavaş yavaş dağılıyor. Kendinizi nasıl daha iyi hissedebileceğinizi bulmaya başladınız. Bir nekahet dönemiydi geçti diyelim. Şimdi yeni planlarınız var. Düzenlemek istediğiniz konular var. Hayatınızı yeni bir döneme taşımak istiyorsunuz. Maddi anlamda geleceğe yönelik yatırımlar söz konusu olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; aileye ve eve dair konularda cesaretle kararlar alabilir, hayatında bitiş ve başlangıçlara yol açacak adımlar atabilirsin. Bugün gelişen olaylar seni hem heveslendirecek hem de mücadele gücünü artıracaktır. Elinde olmayan kadersel gelişmelerden dolayı risk alabilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 01" R
Ay
Boğa
24° 43' 46" R
Merkür
Koç
22° 19' 55"
Venüs
Boğa
11° 14' 20"
Mars
Koç
06° 07' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 22"
Satürn
Balık
17° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 49' 34"
Neptün
Balık
29° 08' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 05"
Lilith
Başak
24° 15' 35"
True Node
Koç
15° 19' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>