Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kargaşadan arınmaya çalışıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün evcimen isteyen bir havada olabilirsiniz. Sevdikleriniz bazı oyunlar için size katılabilirler ve belki yeğenlerinizi de size katılmaları için alabilirsiniz. Aynı yerde yaşamaya devam etmek isteyip istemediğinizi de düşünebilirsiniz. Harekete geçmek için biraz erken olmasına rağmen, taşınma veya gelecekte bir ev satın alma konusu aklınızda olabilir.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Spiritüel arayışlara gireceğin bir gün. Günün enerjisi seni düşüncelere dalmaya itecektir. Yaşamın metafizik yönünü keşfetmek isteyebilirsin. Dua, meditasyon ve bazı çalıştaylar bugün sana göre. Meleklerle ve ruhsal rehberlikle ilgili kitaplar da ilgini çekecektir. Pozitif spiritüel enerjiyi kendine çektiğinde, adeta yücelmiş hissedeceksin.Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay, sizlerin burcunda hareket ediyor. Gündüz oluşan Ay-Venüs karşıtlığı nedeniyle sevdiğinize karşı tepkili olabilirsiniz. Kendinizde değişimler yapmak için olumlu bir zaman olmayabilir. Ay'ın Satürn ile kavuştuğu gün içerisinde kendinize dair adım attığınız işlerde desteğiniz olacaktır. Fakat yarın sizin burcunuzda oluşan Ay tutulmasının sert etkileri bugünden stresli hissetmenize neden olabilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kargaşadan arınmaya çalışıyorsun!Bugün burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Ağır bir tempo ve sorumluluklar seni yoruyor. Sevdiğin insanlardan yardım almaktan çekinmemelisin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, çalışma arkadaşlarından birkaçının işten çıkma durumuna üzülebilirsin. Bugün fevri davranmak yerine, farklı fikirlere de açık olman gerektiğini anlayabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Oğlak burcuysan, eşinin telefonuyla ve bilgisayarıyla fazla meşgul olması, canını sıkabilir. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, rutin sağlık kontrolleri için programını değiştirmek zorunda kalacaksın. Akşam saatlerinde tek başına kalıp dinlenmek, kargaşadan arınmak isteyeceksin.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanların sizinortamınızda hata yapması sizleri biraz yıpratabilir. Beklediğiniz işlerin sakin seyretmesi için sizlerin de bir o kadar sakin olması gerekmektedir.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazancınızın ve bereketinizin artacağı bir gündesiniz. Bugünlerde gözünüzü dört açın. Kısmet hiç beklemediğiniz yerden her an kapınızı çalabilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyacınız olan iyileşme ve dinlenme zamanını kendinize ayırdığınızdan emin olmanız gereken bir gün. Burada ince çizgiyi çok aşmadan hareket ederseniz, çok bencil görünmezsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız ve özel hayatınızdaki dinamik ilişkiler bugün durgun bir yapıya bürünse de bunun geçici olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışın. Ev ortamınızda aşırı eleştirel bir tavır takınabilirsiniz. Olayları biraz akışına bırakın her şeye kulak asmayın. Sevgi dolu yanınızı ortaya çıkarın. Çevrenizdekilerin sizin şefkatinize ihtiyacı var.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizi sağlamlaştırdığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreçte yapacağınız en büyük hata 'ben, ben, ben' diye diretmek olacaktır. İlişki dediğimiz şey iki kişiliktir ve orada konuşulması gereken 'biz' olmalıdır. Duygusal konularda inatlaşmamaya çalışın. Çünkü duygu dediğimi şeyin doğrusu veya yanlışı yoktur. İçseldir.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; burcunda gerçekleşecek Ay tutulması öncesi duygusal bir karmaşa yaşayabilir, yaşamının kontrolden çıktığını düşünebilirsin. Bu arada yakın çevrenle ilişkilerinde fazla baskıcı ve disiplinli davranıyor olabilirsin. Gerçi romantik ilişkilerden yana şanslı olduğun bir dönemdesin fakat ilişkilerde biraz daha toleranslı olabilmelisin.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 45" R
Ay
Balık
00° 28' 47"
Merkür
Koç
18° 04' 29"
Venüs
Boğa
04° 06' 52"
Mars
Koç
01° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 42"
Uranüs
Boğa
22° 29' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 02"
Lilith
Başak
23° 37' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>