Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaylara Kapılıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Ruhunuz parlıyor ve gününüz devam ederken çok büyük bir enerji harcadığınızı hissedebilirsiniz. Macera duygunuz bu ay en yüksek seviyede ve sizi alt edebilecek çok az şey var. Hayatınızın şu anda başa çıkmanızın biraz zor olabileceği bir alan var o da aşk hayatınız. Bazı nedenlerden dolayı, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini hissedebilirsiniz. Anahtar kelime ise, sabırlı olmak.

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Spaya, masaja ya da saunaya gitmek için ne kadar da güzel bir gün. Son zamanlarda çokça gerilim ve stres yaşadın ve kendini sakinleştirmek konusunda zorluklarla yüzleştin. Şimdi biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacın var. Bir gazeteye bile elini sürme! Bir süre kendini kapat ve sadece kendine odaklan; kendinle ilgilen.Sahip olduğun doğal parlaklık, güneşi bile gölgede bırakacak derede!Her çeşit entelektüel mesele ve sözel aktivite için uygun bir gün. Söyleyecek çok şeyin var; öyle ki makaleler, kitaplar hatta ansiklopediler yazabilirsin. Fakat bir günde sadece 24 saat var, öyleyse yapacaklarına akıllıca karar ver ve kendini tüketmemeye dikkat et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde anlık programlar yapabilir, karşılaşmalar ve tesadüflere denk gelebilirsiniz. Teknolojik aletler ve araçlarla ilgili sıkıntılara dikkat. Kazalara karşı ekstra kontrollü olma zamanı.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylarla fazlaca vakit harcıyorsun. Merkür Retro’su hava burcunda yavaşlıyor. Kariyerinle ilgili yaşadığın olumsuzluklar rafa kalkacak. Eğer çalışmayan bir Oğlak burcuysan, farklı alternatif işleri değerlendirmek isteyeceksin. Kültürel anlamda merakın artıyor. Kendini nerede eksik hissediyorsan orayı geliştirmek için harekete geçiyorsun.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak insanlardan kaçmak istiyor olabilirsiniz. Yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek en büyük arzunuz olabilir. Kendinize zaman ayırmadıkça bu tarz duygulara sık sık kapılabilirsiniz. Bu duygu geçişi partnerinize fazlasıyla yansıyor lütfen dengeli olmaya çalışın.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissetmek için göstereceğiniz çaba beraberinde bir takım sorumluluk duygularını da getirebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki sorunları aşmak için kendinize güveniyor, gereken yardımı istemekten çekinmiyorsunuz. Böyle bir tutum sizi kısa zamanda çözüme götürecektir. Yaşanan maddi gelişmeler hayatınızı birçok açıdan daha iyi bir hale getiriyor ve yakın zamanda yaşadığınız olumsuz olayları unutturuyor.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Şanslı bir dönemdesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sürekli olarak hareket halinde olma ihtimaliniz var. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Şartlar ne kadar kamraşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Olumsuz düşünceleri tamamen kendinizden uzak tutmanız gerekiyor. Aksi halde, her şey daha da karmaşık olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası gibi. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsatlarla dolu bugünü değerlendirin. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili sevineceğiniz gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Küçük yatırımlarınız bugünlerde büyük bir hareketlilik içine giriyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 25" R
Ay
Başak
11° 02' 10"
Merkür
Boğa
01° 24' 38"
Venüs
Boğa
21° 21' 29"
Mars
Koç
12° 24' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 43"
Satürn
Balık
17° 52' 24"
Uranüs
Boğa
23° 18' 13"
Neptün
Balık
29° 21' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 55"
Lilith
Başak
25° 10' 17"
True Node
Koç
14° 53' 25"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>