Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunluğu Üzerinden Atıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Senin komik bulduğun bir olayı, sevdiğin kişi kırıcı bulabilir. Sen bazı konularda daha rahat davranırken karşındaki insan biraz daha hassaslaşabilir. O yüzden sakin kalmakta ve kavga aramamakta fayda var bugün.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Bugün halletmen gereken birden fazla masraf olabilir. Dikkatinin dağınık olması gereksiz harcamalar yapmana sebep olabilir. O yüzden günün başında yapacağın masrafları hesaplamak sana daha iyi gelecek.

Sağlığına önem vermek için biraz daha kendi başına vakit geçirmen gerekebilir. Etrafındaki insanlara yardım ederken kendi sağlığını aksatabilirsin. Bugün bunun yaşanmaması için vücudunun verdiği sinyalleri iyi değerlendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklın bir şey söylerken kalbin bambaşka bir şey diyebilir bugün. Bazı şeylerin içine tam sinmediği bir gün olabilir. O yüzden önemli konularda kararlar almadan önce dikkatle düşünmeli ve biraz zaman kazanmalısın bugün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bir ortaklığın hayatta kalması bugün açık ve dürüst bir iletişime bağlı olabilir. Çelişkili konular gündemdeki yerini alabilir ve bu duruma hassasiyetle yaklaşmanız gerekebilir. Partnerinize karşı hissettiğiniz sevgiyi ve bu ortaklığın sizin için önemini ifade etmeniz çok önemlidir. İletişim kolay olmayabilir ama günün sonunda kendini daha iyi hissedeceksiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için bugünü bekliyordun. Ama bugün üzerinde huzursuzluk hâkim olabilir. Günün bir kısmını ev temizliğine ayıracaksın. Prensip meselesi haline getirdiğin bazı konular, engel olarak karşına çıkabilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerin seni ailesiyle tanıştırmak isteyebilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam amaç oluşturmak kadar bunlara giden yolun da belirleyicisidir. Kendi yolunuzda neyle karşılaşmak ümidindeyseniz bunun için emek vermek sizin için zor olmayacaktır. Zor olan verdiğinizden emekten şüphe duymadan süreci takip etmektir, iyi odaklanırsanız bunun da üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yeni imkanlar gündeme gelebilir. Eğitim yoluyla da yeteneklerinizi daha çok geliştirebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer ve statüsü sahibi olmak için çabala. Unutma ki, kader çabayı sever. İyi niyet gösterileriyle mükemmel başarı mümkündür. Bu sayede işinde terfiler alıp yükseleceksin, merak etme.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapacağın harcamaları bugünden planlamak seni rahat ettirebilir. Bugün biraz daha planlı hareket edebilirsin. Gereksiz yere para harcamamak ve etiket fiyatlarını kontrol edip daha sonrası için hazırlık yapmak önemli olabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her an size çok güzel haberler gelebilir. Hayat size mümkün olduğu kadar sık ve canınızın istediğini yapabileceğiniz neredeyse bir ay sunuyor. Bu, diğer konularla tamamen ilgilenmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelmez ancak evren kişisel tutkularınızı ön plana ve merkeze koyarak genel olarak daha fazla eğlenmenizi sağlamak için üzerine düşeni yapıyor. Keyfinize bakma zamanı!

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz artıyor.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün hobi, sanat, çocuk, tatil, eğlenceden dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı bir süreçtesiniz, fırsatlarınızı kaçırmayın. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize rağmen, aynı ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine maddi yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir ihmal ediyorsunuz

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>