Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesaretin Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Bir anda nedensizce göz yaşlarına boğulabilirsin. Bir su kenarında otur ve hislerini serbest bırak. Fırtına yaklaştıkça havadaki gerilim de artıyor. Ortalık sakinleştiğinde, güneş tekrar çıkacak ve parlayacak. Bu barış ve sükunet dönemi sana çok uzak bir ihtimalmiş gibi görünebilir ama düşündüğünden daha da yakın!An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında elinizde olmayan koşullar ve durumları yönetmek adına şartları zorlamayın. Akışla uyumlandığınızda ve mevcut şartlarınızla barıştığınızda işlerinizin daha hızlı yoluna girdiğini görebilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğün ve isteklerin bu kadar ön plandayken ne kadar değiştiğini insanlara göstermek isteyeceksin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Geleceğe, doğru yürüyebilmek için bunları çözmen gerektiğini biliyorsun. Kariyer planlamanda yapacağın değişiklikler, aileni de şaşırtabilir. Radikal kararlar almaktan çekinmiyorsun.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle zaman geçirmekten mutlu oluyor olmanız onlara daha fazla zaman ayırmanıza sebep olabilir. Bu da doğrudan motivasyonunuzu artıran bir etken olarak yaşamınıza yansıyacaktır. Bu aralar kariyer hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak isterseniz bu konuda ailenizin desteğini fazlasıyla hissedeceksiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerde acele karar veremeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, tutulmanın etkisi sizi eyleme geçiriyor. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size daha iyi gelebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi oldukça cesaretli hissedebilirsiniz. İster başlamak isteyin ister bitirmek her konuda gerekli şekilde kendinizi savunabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun doğal parlaklık, güneşi bile gölgede bırakacak derede!Her çeşit entelektüel mesele ve sözel aktivite için uygun bir gün. Söyleyecek çok şeyin var; öyle ki makaleler, kitaplar hatta ansiklopediler yazabilirsin. Fakat bir günde sadece 24 saat var, öyleyse yapacaklarına akıllıca karar ver ve kendini tüketmemeye dikkat et!

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yeteri kadar dinlenmiyor hissediyorsanız bu öfkeyi sizi dinleyen ilk insana değil, muhatabına yöneltin. Bazı konularda hak ettiğinden fazla verdiğiniz mücadele olumlu bir sonuç getirse de sizi fazla yorduğu için anlamsız olacaktır. Kendinizi yoğun bir programda sıkıştırmaktansa, bazı işleri devrederek daha mutlu bir ruh halini hedefleyin.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İyi bir planlama yaparsanız zihinsel dağınıklık yaşamazsınız, Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Farklı yönlerinizi hissedeceksiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha keyifli ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Kişisel sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun zamandasınız. Ertelediğiniz her ne varsa onu yerine getirmek için harekete geçmekten kaçınmayacak olmanız da önemli. Her şeyin daha iyiye gitmesi için uygun zamandasınız.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Ancak bu şekilde yararlı şeyler üretmeniz mümkün. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen bir kimseyseniz, yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Oysa bu düşüncelerden kendinizi arındırmalı, hatta bu konuda yardım alabileceğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Birdenbire karşınıza çıkan maddi fırsatlar size büyük güç verecek.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 34' 39" R
Ay
Başak
12° 55' 31"
Merkür
Boğa
01° 37' 02"
Venüs
Boğa
21° 33' 16"
Mars
Koç
12° 31' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 59"
Satürn
Balık
17° 53' 03"
Uranüs
Boğa
23° 18' 46"
Neptün
Balık
29° 21' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 25"
Lilith
Başak
25° 11' 21"
True Node
Koç
14° 53' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>