Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Merkezin Sensin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Girdiğin ortamlarda kendine güvenmeye devam etmelisin. Kendinden emin davranışların sayesinde başkalarının dikkatini çekmen mümkün olacak. Kendini anlatırken abartıya kaçmadığın sürece yeni insanlarla tanışma ihtimalin yüksek olacak.

Bir öğle yemeği teklifi alabilirsiniz. Değerlendirmenizde fayda var. Şimdi bir yararı olmasa da, ilerde yararını göreceğiniz bir görüşme olabilir. IŞ arkadaşlarınızdan biri canınızı sıkabilir. Söylediklerini duymazdan gelin. İş arayanlar için olumlu bir gün olabilir. Ummadığınız birolanağı ayağınıza gelecek.

İş ile ilgili daha kesin kararlar vermen gerekebilir. Atman gereken adımları düşünmek seni endişelendirmemeli. Kendine güvenip işe girişmek senin için daha iyi olacak. Başlangıcı yapmak sonuca ulaşmanı kolaylaştıracak.

Yeni egzersiz planları denemek isteyebilirsin Sana zarar vermeyecek şekilde programını değiştirmek yararlı olacak. Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Yediklerine daha çok dikkat etmek günü rahat geçirmene yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnen kendini yorgun hissedebilirsin bugün. Arkadaşlarından ve sevdiklerinden seni yalnız bırakmalarını istemek, tek başına kalmak işleri yoluna sokmak için uygun ortamı sağlayacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biri sizi doğru bulmadığınız bir şeyi yapmaya ne kadar çok ikna etmeye çalışırsa, top oynamayı o kadar reddetmeniz gerekir. Söylediklerine rağmen, yardım etme zorunluluğunuz yok. Bu onların sorunu ve kendileri çözmeliler.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık herkesin sana dert anlatmasını istemiyorsun. Kendine ayırmak istediğin bugün çok da beklediğin gibi gitmeyecek. Bir arkadaşının plansız sana gelmesi senin de gündemini değiştirecek. Eğer işinden yeni istifa eden bir Oğlak burcuysan tazminat gibi maddi konularla ilgili beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. Gün senin için şaşırtıcı bitecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda kendinize göre bir mantık kurmuş olabilirsiniz. Bu durum sizin daha kontrollü ve her şeyin farkında olarak ilerlemenizi sağlayabilir. Ancak ilişkide iki kişi olduğunuzu ve bazı değerlerin karşı taraf için de önemli olduğunu unutmamalısınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı konularla ilgili sabırlı olmanızda fayda var. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmeniz de yararınıza olabilir. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda isteklerinizi yerine getirmek için çaba harcamanız gerekebilir. Partnerinizle uyum sağlamak için isteklerinizden feragat etmeniz gerekebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın zamanda, kendinde gördüğün negatif imajı kırmaya yardımcı olacak biriyle tanışabilirsin. Sen de herkes gibi değerlisin. Bunu anlamanı sağlayacak kişi seni, en ufak negatif yoruma karşı olan ultra hassaslığından da kurtarabilir. Sana bir yardım eli uzanıyor. Hemen yakala!

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler yüzeyde göründüğü gibi olmayabilir. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız, ya size bulaşan kötü alışkanlıkları nedeniyle ya da onlarla vakit geçirmek sizi daha sonra fiziksel olarak kötü hissettiren durumları getirebileceği için motive olmanızı zorlaştırabilir. Hedefleriniz onların hedefleriyle örtüşmeyebilir ve hedefleri sizinkinden farklı olduğunda onların liderliğini takip etmek sizi ilgilenmediğiniz bir yola sokabilir. Kendi kalbinizi ve yolunuzu takip edin!

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve geçmiş bilgi birikiminizi daha net kullanacaksınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, okültizm, cinsellik ve sağlık konuları gündeminize gelebilir. Bahsettiğim bu konularda şifalanma yaşayabilirsiniz özellikle de aileyle ilgili yaralarınızı iyileşebilir. Kariyer hayatınızda ise güç sizde ve gelen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kin, nefret gibi duygularınıza takılmazsanız hak ettiğiniz değeri görebileceksiniz. Güç sizin elinizde, karar sizin. Akşam saatlerinde harcamalarınız artabilir bu borç, gelir-gider dengenizi bozabilir. Kendinizi maddi konularda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aslında paranın değerini anlama zamanındasınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Ancak bu şekilde yararlı şeyler üretmeniz mümkün. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen bir kimseyseniz, yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Oysa bu düşüncelerden kendinizi arındırmalı, hatta bu konuda yardım alabileceğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Birdenbire karşınıza çıkan maddi fırsatlar size büyük güç verecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>