Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkilerini Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sizin için aşkın eli kulağında ve sıcak romantizmin bugün içim büyük bir faktör olduğunu göreceksiniz. Sahip olduğunuz kocaman kalbe kulak verin ve insanlara kalbinizi açın. Bugün pek çok insan ilginizi çekebilir çünkü onlar kişiliğinizin eğlenceli yönünü keşfedecekler. Bu gece sevdiğiniz kişinin kollarındayken çok mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Kısa bir yolculuk planın olabilir . Bu hafta sonu uzak bir şehirde yaşayan bir dostunu ziyarete gidebilirsin. Trenle eğlenceli bir yolculuk yapabilir; veya manzaralı yollardan arabanla gitmek istediğin yere varabilirsin. Rutinini kırmalısın. Herhangi bir sosyal davete ever de. Çevreni taze bir enerji ve yeni yüzlerle donat.Bugün kendinize bir hayal dünyası yaratmak için harekete geçin. Aslına bakılırsa günün etkinliklerinin çoğunda gerçekdışı bir hava hakim olacak. Genelde ayakları yere basan biri olsanız da yeni bir bakış açısı edinmek için arada bir ipleri bırakıp farklı düşünce alanlarını tecrübe etmenin önemli olduğunu anlamalısınız. Saçlarınızı salın ve bu gece kendinizi eğlenceye verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde bir kırılma durumu yaşanabilir. Bir yüzleşme olabilir. Konuşulmamış duygular, düşünceler ve planlar dile getirilebilir. İlişkinizin geleceğine dair kararlar alabilirsiniz. Bazı ilişkilerde ise beklentiler ayrışabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının ve kalbinin aynı dilden konuştuğu bugünde, ilişkilerini güçlendirmek adına hamlelerin olabilir. Aile içerisindeki kırgınlıkları geride bırakmak için bundan daha güzel bir gün olamaz. Kaygılarından kurtulman, çevrende gelişen olayları daha net görmeni sağlayacak. Geleceğinle ilgili bazı planlar yaparken, gelecek bazı haberler sana farklı imkanlar sunabilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle çıkacağın tatil öncesinde hazırlıklarını tamamlamak isteyebilirsin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızda duygusal davranışlar sergileyerek hata yapıyor olabilirsiniz. Anlık duygu geçişleri ile değil, mantıklı kararlar içinde hareket etmeniz gerekmektedir. Lütfen duygularınızdan arınarak profesyonel davranışlar içinde olun.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonuçlarını bildiğiniz konularda önceden hareket etmek şaşırmayacağınız gelişmeleri de beraberinde getirerek stabil ruh hali yaratacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sizi rahatsız eden olumsuz hisler, yeni bir başlangıç yaptığınız zaman ortadan kaybolacaktır. Bu zamanın geçmesini beklerken stresi en aza indirgeyecek şekilde olumsuzluklar ile aranıza görünmez bariyerler kurmaya devam edin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı olaylar sizin her zamanki tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi unutmamalısınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün cilveli davranışlarınız ile partneriniz aklını başından alacaksınız. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten büyük bir keyif alıyorsunuz. Sağlığınız için gün içerisinde fiziksel olarak daha aktif olmalısınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, problem yaşadığınız konularda çözüm sağlayacak. Kısıtlamalara dayanamıyorsunuz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>