Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaycısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sınavlar, mülakatlar ve toplantılar gündemde olabilir. Seyahat ve yolculuklara dair tasarılar ve araştırmalar içinde olabilirsiniz. Geleceğinize her zamankinden fazla önem verebilir ve daha fazla geleceğe odaklanabilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular bugün gündeminde. Harcamalarını gözden geçirebilir ve kendine plan yapabilirsin. Güzellik ve sevgi gezegeni Venüs, su burcunda konumlanıyor. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, gelirlerini detaylı bir şekilde kontrol edebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Oğlak burcuysan, Venüs’ün etkisiyle yeniden bir araya gelme düşüncelerin olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özelinizi yakın çevrenize anlatmak isteyebilir ama bunu paylaşmaktan da korku duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissettiğiniz ve paylaşmanın iyi geleceğini düşündüğünüz konuları kendinizi zor durumda sokmayacak şekilde paylaşmak sizi iyi hissettirecektir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş veya eğitim alanlarında alacağınız kararlarda size ne katacağını iyi tesbit etmelisiniz. İş konusunda birlikte çalışmanız gereken kişilere diplomatik olmanız gerektiğini hatırlayın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi fark etmesi için bir dahi olmanıza veya olağanüstü bir şey yapmanıza gerek yok. Hoşunuza giden herhangi bir hobi veya ilgi alanına girmeye cesaret edin. Devamı mutlaka gelecektir!

2 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İş birliğine önem vermenize rağmen, rutin işleri seviyor ve Merkür’ün artılarını doğru kullanarak aklınızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünmeye başladınız. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Zamanınızı daha verimli bir şekilde kullanmayı öğrenmelisiniz. Günlük su tüketiminizi artırın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat bugün çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Takdir göreceksiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 50' 03" R
Ay
Yengeç
12° 24' 53" R
Merkür
Koç
25° 46' 15"
Venüs
Boğa
15° 30' 18"
Mars
Koç
08° 46' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 32' 04"
Uranüs
Boğa
23° 01' 38"
Neptün
Balık
29° 14' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 10"
Lilith
Başak
24° 38' 38"
True Node
Koç
15° 01' 14"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>