Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu görün artık. Üzerinize düşenleri yeterince yerine getirdiğinize inanırken, biraz çifte standart uyguluyor gibisiniz.

Daha önceden kırılmış olduğunuz arkadaşınızın gönül alma çabaları olabilir. Geçiştirdiğiniz işler bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Yatırım, parayı değerlendirme konularında kendinize karşı haksız güvensizlikler içindesiniz. Çok bilenlerin yanıltıcı özgüvenlerine fazla anlam yüklüyorsunuz.

İradenizi çoğu zaman olduğu gibi bugünde kontrol edebilirsiniz. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz sorun karşısında panik yaşamanız yersiz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine doğru bazı hatırlatmalar keyif kaçırıcı olabilir. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Zaman içersinde birtakım yararlı görüşmeler söz konusu. Kendinizi frenlediğiniz konularda, sandığınız kadar zarar görünmüyor.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 2-5 Ocak tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda düz seyrini sürdürecek. 5 Ocak tarihinde geri harekete geçecek. Bu üç günlük süre içinde,  kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim. Saat 07:30 itibariyle  Ay(Terazi)-Güneş(Oğlak) burçları arasında oluşacak sondördünde, işler pek düşündüğümüz gibi ilerlemeyebilir. Gecikmeler olabilir.  Siz bunları halletmek için efor sarfedersiniz. Ancak aksilikler yakamızı bırakmaz. Yapmamız gereken, biraz oluruna bırakmak. Tamam bu kadar elimden geliyor diyerek yavaş bir şekilde düzene koymaktır. Aceleye gerek yok bugün. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü,konularında gelişmek, büyümek, arzu ettiğiniz noktaya ulaşmak, istediğiniz bir işe başlamak gibi kariyerle ilgili konularda, mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Bu gözden geçirmede, yeterlilik veya yetersizlik duyduğunuz noktalar varsa bunları geliştirmek, iyileştirmek yönünde ciddi düşünmelisiniz. Ne fazla kendinizi hafife alınız ne de gereğinden fazla beklentide olunuz. Bir işe veya projeye hazırlık, eksiklerin tamamlanması, bir işe alışma süreci olarak ele almamızda yarar var. Saat 15:22 Ay-Pluto görünümü, bazı kişilerlehayatında veya özel yaşantınızda stres yaratıcıdır. Siz nazik, ılımlı, uzlaştırıcı şekilde hareket etmek durumunda kalırsınız. Fakat bu sizin için hiç hoş durum değildir. Tabii ki dikkatli olalım. Saat 18:23 - 3 Ocak 21:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkisi, ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart, bunu unutmayınız. Mutlu ve keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

2 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz. Bugünlerde, doğru zamanda doğru yerde olmanız olumlu bir imaj oluşturmanıza yardımcı olabilir.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, yapılması gereken işleriniz olabilir veya yoğun çalışma gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. İstek veya talepleri bitmeyen kişiler tüm hafta sonu devrede olabilir. Gerekiyorsa, bu kişilerle aranıza mesafe koymalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Ayın gün boyu Güneş, Pluton ve Uranüs'le olumsuz görünümleri mevcut. Bu durum bizi mücadeleci ortamların, gergin diyalogların, çekişmeli durumların içerisine çekebilir. Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var. Öğle civarı saatlerde Satürn'ün katkısı daha planlı, kontrollü ve olumlu adımlar atmamız veya tavırlar geliştirmemiz için bizi desteklerken, akşama doğru saatlerde kontrolümüz dışında gelişen veya iniş çıkışlı olaylar nedeniyle stres yaşayabiliriz. Günün gezegen konumları geçen hafta meydana gelen dolunayın gündemimize taşıdığı konuları tetikleyebilir. Geçen hafta yazdığımız ‘'Yengeç burcunda dolunay'' yazımıza bir göz gezdirmenizi öneririm Niobe'ce. Bugün aynı zamanda Merkür 5 Ocak'ta gerilemek üzere Kova burcuna geçiyor. Dolayısıyla, alelacele kararlar almak için uygun günlerde değiliz. Konuların üzerinden geçmek ve akılcı planlar yapmak daha doğru olacaktır. Zira, önümüzdeki birkaç hafta boyunca, hem kafalar hem de planlar sıkça değişebilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlanması gereken işler ya da sizi oldukça meşgul eden konular olabilir. Ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Güne sağlığınızla ilgili şikayet ederek başlayabilirsiniz. İyice istirahat etmelisiniz. İş konusunda zaten titiz olduğunuzu biliyorlar.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız meseleler üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki farklı inanç yapılarıyla yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize karşı sert ve soğuk bir tutum sergilemeyin. Anlayışlı ve sevginizi gösterdiğiniz bir gün yaşamak size iyi gelecek. Bazı dostlarınız size özel sırlarını açabilir.

2 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 19" R
Ay
Başak
05° 45' 06"
Merkür
Koç
17° 41' 34"
Venüs
Koç
17° 10' 29"
Mars
Balık
21° 03' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 00"
Satürn
Balık
15° 31' 24"
Uranüs
Boğa
21° 43' 08"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 48"
Lilith
Başak
22° 05' 37"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>