Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşlerini Akşama Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Aşkla ilgili sorunlar bugün size biraz strese sokabilr. Kendinizi bıraktığınız akışın tam ortasında bir engel olabilir. Bu engelle karşılaştığınızda, su birikecek ve bir şey yolu açana kadar baskı oluşturmaya devam edecek. Unutmayın, bu akışta ilerlemeyi aşağı inmek için seçtiniz. Engellerin teker teker üstesinden gelin.

Şu anda çok ciddi ve durgunsunuz, kişiliğinizi ve kişisel gücünüzü geliştirmeyi amaçlayan stratejiler ve hesaplamalar yaptığınız için düşüncelere dalmışsınız. Ama belki de etrafa bakıp nelerin olup bittiğini görmeniz gerekiyor. Birçok insan sorumsuzca davrandı. Bununla birlikte, katkıda bulunacak dahiyane fikri olan biri olabilir. Bu katkı şaka yollu karşınıza çıkabilir, o yüzden dikkat edin!

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin - özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.Adeta kaçmak isteyeceğin derecede bir yoğunlukla gün başlayacak fakat kaçamayacaksın. Her bir zor duruma deva bulmak için ilk adımın eyleme geçmek olabilir. Yine de gerçekte, en çok ihtiyaç duyulan şey anlayıştır. Şeyleri dışarıdan gördüğünde vereceğin tepkiye dikkat et. Muhtemelen, sorunlara yeterli çözümler bulabilmek için daha derine inmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler her zaman olduğundan daha sorunsuz gidecek. Kısa bir zaman zarfında çok fazla şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her ne kadar çevrenizden birinin gruptan ayrılması muhtemelse de ilişkiler genel olarak can yakın ve yardımsever olacak gibi görünüyor. Bu gece ise: Bir partiye katılın ya da çok fazla insanla iç içe olacağınız bir yere gidin. Kendinizi normalden daha sosyal hissedeceksiniz!

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve sorumluluklar gündeminizde olabilir. Yapılacaklarla ilgilenebilir, sorumluluklar ve özel hayatınız arasında denge kurmaya çalışabilirsiniz. Sağlıkla ilgili yüzeysel ve geçici rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Gün boyu ruh ve beden sağlığını korumak için iyimser ve şartlardan keyif alma odaklı olmalısınız. Etrafınıza yardımcı olmak yaşamdan size iyi etkilerle geri dönebilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaya erken saatlerde başlayıp işlerini akşama bırakmıyorsun. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onlara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Onların gelişimini önemsemen eşin tarafından takdir ile karşılanıyor. İş yerinde çalışma arkadaşların ile kurduğun doğru iletişim sorunlar karşısında paniklememenizi sağlıyor.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz finansal sorunlar yüzünden yeniden sınanabilir. Özellikle ilişkilerde maddi beklentiler yüzünden rekabetler oluşabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat. Kadın yöneticilerle gerilim içine girmemelisiniz. Karlı yatırımlar yapmak için daha fazla beklemek istemiyor ve bir an önce yatırımlarınızı gerçekleştirmek istiyor iseniz bugünün tam da sizin için olduğunu söyleyebiliriz. Hedeflerinize bu kadar yaklaşmışken her şeyi tüm ayrıntılarıyla planlamalı ve uygun zamanda harekete geçmelisiniz.  

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal gelişiminizi destekleyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konularında fark edemediğiniz konular olabilir. Güçlü gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullarda rahatlama var.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mizah anlayışınız etrafınızda çok insanın toplanmasına neden olabilir. Özellikle işinizde krizli anları bu şekilde çözmeniz mümkündür.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu dönüşle birlikte kendinize karşı almanız gereken sorumluluklar yeniden karşınıza çıkabilir. Yapmadıklarınızı ya da bir şekilde yapamadıklarınızı irili ufaklı sınavlarla yeniden hatırlayabilir, bunların üzerine gidebilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara emirler savurmak sizi antipatik gösterecektir. Onlardan sadece ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını isteyin. Böylelikle üstlerinde baskı hissetmedikleri için daha verimli çalışacaklardır.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati iç dünyanızı ön plana taşıyor. Yalnız kalmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz.Spiritüel çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Psikolojik destek almak için uygun bir gün.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar, ailenizden birinin sizin için harika haberleri var. Bugünü onlarla kutlayın ve etrafa pozitif enerjiler saçın. Son günlerde çok yoruldunuz, biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin düşüneceksiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 03" R
Ay
İkizler
23° 02' 27" R
Merkür
Koç
24° 15' 36"
Venüs
Boğa
13° 43' 18"
Mars
Koç
07° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 53"
Satürn
Balık
17° 25' 32"
Uranüs
Boğa
22° 56' 35"
Neptün
Balık
29° 12' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 34"
Lilith
Başak
24° 28' 60"
True Node
Koç
15° 09' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:54

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>