Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygularınız İle Mantığınız Çatışıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmalısınız. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gün.

Sizi asıl zorlayan şeyler üzerine gitmelisiniz. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Önemsiz gibi görünen konuların aslında sizi zorlama ihtimali de var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kanatlarını açarak uçabilirsin bugün. Kendinden emin, sıcak kanlı, akıllı ve minnettar da olabilirsin ayrıca. Kabiliyetlerinin farkına var lütfen. Bağımsızlık ve yaratıcılığını her zaman savun. Parlak ve yeni fikirler ile ilham sana geliyor. Bir durumdaki gerçeği gör lütfen. Zorlu bir başlangıcı varsa bu durumun, aynı şekilde ödülleri de güzel olur; bunu unutma.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kararlılığınızı ve disiplininizi kullanma vakti. Hedeflerinizi netleştirmek ve planlarınızı gerçekleştirmek için doğru bir zaman. Ancak, fazla katı ve inatçı bir tavır sergilemekten kaçınmalısınız. Esnek olmak ve başkalarının fikirlerini dinlemek size ilerleme sağlayacaktır. Ayrıca, enerjinizi doğru yönlendirmek için düzenli molalar vermek ve stresi azaltmak önemlidir. İş hayatında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu yüzden görevlerinizi zamanında tamamlamaya özen gösterin. Aile ve ilişkilerde de daha anlayışlı, sabırlı ve sevgi dolu olmak size iyi gelecektir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylar karşısında çok alıngan davranmanız insanların sizden uzaklaşmasına sebep oluyor. Uyumlu olmakta zorlanacağınız bir gün olabilir. Henüz ilişkisine yeni başlayan bir Oğlak burcuysanız duygularınız ile mantığınız çatışacak olabilir. Çalışma hayatınızda adaletli olduğunuz sürece kazanan siz olacaksınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize odaklanmalısınız. Kimsenin size odaklanmadığıyla yüzleştiğinizde bunun zorluğunu aşmak için içsel bir ateşkes önemli olacaktır. Doğrululuğundan, kaynağından emin olmadığınız hiçbir şey için düzeninizi, düşüncelerinizi değiştirmeyin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda verimli bir sürece adım atıyorsunuz ancakilişkileri veya yasal konularda oldukça dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamankinden daha fazla girişken olman gerekebilir bugün. Karşına çıkacak fırsatların üzerine gitmek ve yeni fırsatlar kovalamak sana daha çok kapı açacak. Yeteneklerine güvenerek hareket edersen birçok şeyi başarabileceksin bugün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla fikirlerinizi paylaşarak ve birbirinizin bakış açısını dinleyerek aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. İlham almak için biraz çeşitliliğe ihtiyacınız olduğundan, hayatınızı sürdürürken rutininizi biraz değiştirmeniz önemlidir. Eğer başkalarının düşüncelerine çok fazla dikkat ederseniz, duygularınız inişli çıkışlı olabilir. Geçici olarak dikkatinizin dağılmasına neden olan bir şey üzerinde kafa yoruyor olabilirsiniz. Bir fark yaratmak için ihtiyaçlarınız ve arzularınızla iletişime geçmek en iyi seçenektir. Bir sonuca varmak için acele etmemeye çalışın çünkü duygular ve mantık şimdilik size farklı mesajlar verebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün farkında olacağınız bir gün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve gerginlikler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>