Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmişten Biri İle Karşılaşabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 20%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Basit zevklere odaklan. Mutluluğu ve huzuru yakalamak için uzaklara gitmene veya şaaşalı etkinliklere katılmana gerek yok. İhtiyacın olan her şeyin içinde olduğunu idrak etmelisin. İçinde bulunduğun çevrede gülümseme sebebini ara. Güneş'e, Ay'a ve ağaçlara gülümse. Güzelliğin her yerde olduğunu gör. Sadece pahalı objelerde değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstikrarsız tavırlarınızın çevrenizdeki insanlara ne kadar zarar verdiğini fark etmiyor olabilirsiniz. Diğerleri sizin bakış açınızı anlamaya çalışıyor olabilir fakat bazen bilmece gibi konuşuyorsunuz. Diğerlerine emierler yağdırmadan önce bir durup kendi bakış açınızı gözden geçirin. İnanılmaz bir gücünüz var, bunu kullanarak nasıl daha iyi bir önder olabileceğinizi öğrenin ki elinizdeki kaynaklardan azami derecede faydalanabilesiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerde güven, samimiyet ve değer sorgulaması çalışabilir. Gizli ilişkilerden ve zaafların esiri olmaktan kaçınmalı, zayıf yanlarınızla yüzleşerek kendinizle ilişkinizi güçlendirmelisiniz. Gerçekçi düşünmek isterken karamsarlığa düşmemeye dikkat.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konular üzerine çok gidiyor, olması gerektiğinden fazla düşünüyorsun. Karşına çıkan fırsatları değerlendireceğin bir günün içinden geçiyorsun. Eğitim veyahayatında yeteneklerinle göz dolduracağın günlere başlıyorsun ama imzalamadan önce, her evrakı okumanı öneririm. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi seninle tekrar bir araya gelmek isteyebilir.

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile toplantısı için kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Aileniz uzun zamandır sizleri görmediği için sorularıyla sizleri boğabilirler. Sinirlenmeden sevdiklerinize istedikleri cevapları vermelisiniz. Sizler için endişeleniyorlar. Kırgınlıklar varsa aradaki buzları eritmenin tam zamanı olabilir. Şifalanacağınız güzel saatler içerisindesiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir takım eksiklikleri gidermek için daha fazla çaba gösterebilirsiniz, öte yandan da arkadaşlarınız, dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tanıdığın bir tavsiyesine dayanarak tüm paranızı gerçekten yatırır mısınız? Bu kadar çaresiz hissediyor olabilirsiniz ama belli ki bu mantıklı bir hareket değil. Kendi iç sesinizi dinleyin ve biraz bekleyin.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor.Kariyer plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmenin önemine dikkat çekiyor. İş hayatınızda üstlerinizle iyi geçinmeye özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz. Kendinizi keşfetmeye çalıştığınız bir dönemdesiniz. Geçmişte hayatınızda olan bir insan, bugün aklınıza gelebilir ve onu aramak isteyebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize yönelik düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak gelişmeler söz konusu. Kendinizi ve sevgilinizi sorgularken iyimser düşüncelerinizi yükseltirseniz bakış açınız değişecek ve ilişkiniz yeni bir boyuta geçecek. Sıkı birgünü sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızın olumlu ve destekleyici tavırları da sizi motive edici olacak ve hedeflerinize yakınlaşacaksınız. Sizin için para harcamak bir zevk! Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz. Mevcut bir hastalığınız varsa bunun tedavisi hızlanacak.

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 32" R
Ay
Boğa
28° 18' 44" R
Merkür
Koç
22° 33' 34"
Venüs
Boğa
11° 32' 48"
Mars
Koç
06° 18' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 17' 20"
Uranüs
Boğa
22° 50' 26"
Neptün
Balık
29° 09' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 53"
Lilith
Başak
24° 17' 14"
True Node
Koç
15° 18' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>