Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mantığın Ön Planda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Bugün zihninizin ufku oldukça geniş olabilir. Uzun vadede geleceğinizi düşünebilir veya kendiniz için bazı kariyer hedefleri koyabilirsiniz. Üç ila beş yıl içinde nerede olmak istediğinizi düşünebilir veya yatırımlarınız için plan yaparak mali refahınızı düşünebilirsiniz. Plan yapmak ve doğru stratejiyi ortaya çıkarmak akıllıcadır.

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Bugün sürpriz olaylar gardınızın düşmesine sebep olabilir. Bu, değer verdiğiniz ya da sevdiğiniz veyahutta bir süredir görmediğiniz birinin ani ortaya çıkışı olabilir. Bu kişi sizinle olan problemlerin üstesinden gelmiş olabilir, sizi aşmış olabilir ama rehberliğinize ya da tavsiyelerinize ihtiyacı olduğu açık. Onun tam da ihtiyacı olduğu kişi sizsiniz. Onlara zaman tanıyın - sizin de ne zaman yaslanacak bir omza ihtiyacınızın olacağı belli olmaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bakış açınızı ve fikirlerinizi değiştirecek durumlar yaşanabilir. Kişilere ve olaylara iki taraflı düşünerek, artılarını ve eksilerini göz önüne alarak yaklaşabilirsiniz. Akılcı, gerçekçi yaklaşım artıyor. İş ilişkilerinde veya özel ilişkilerde daha olgun davranmak isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşanacak huzursuzluklar, alacağın ani bir kararla beraber kariyer değişikliğini düşünmene neden olabilir. İkili ilişkilerinde kendini kapattığın bir günün içindeyken, sevdiklerini kırmak istemiyorsan; akılcı kimliğini elden bırakmamalı ve sakin davranmalısın. Mutfak aletlerinde gün içinde bozulmalar yaşanabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda projelerde zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Stratejik ve disiplinli kişiliğiniz sorunu çözmenize olanak sağlayacaktır. Sakin kalarak soruna odaklanmalısınız. Duygusal yönünüz iletişiminizde kendini gösteriyor olabilir. Sevginizi saklamayı bırakmalısınız. Sizlerin de sevgiye ve şefkate ihtiyacı olacaktır.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış içinde olmak size de iyi gelecektir. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Karşılıklı yapacağınız anlaşmalar özenli davranmakta fayda var. Çalışma hayatınızda yoğunluk söz konusu.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Terazi burcunda ilerlerken hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenli oynamak, her durum için hazırlı olmak anlamına gelir, ancak bunu çok sık yaparsanız sıkıcı biri olmaya yaklaşırsınız. Bazen risk almak gereklidir, bu yüzden bugün kendinizi rutininizden çıkarın.

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor.İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, sorumluluklarınız ile özel hayatınız arasında dengeyi kurabilmelisiniz. İş arayışındaysanız bugünü değerlendirebilirsiniz. Üstlerinizle zam ve terfi konuşmaları yapabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize karşı sonsuz bir güven duyuyorsunuz. Bugünyerinizde kendinizi, her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedeceksiniz. Önemli bir karara varmadan önce, iyice düşündüğünüzden emin olun.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artıyor. Fakat henüz beklediğiniz sonucu alamadınız. Bugün aynı ortamda olabilirsiniz, duygularınızı açmak için harekete geçmenin tam zamanı. İş hayatınızda yeni projeler ve yeni yatırımlarla ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkacak. Fakat heyecan verici teklifler alabilirsiniz. Fakat değerlendirme yaparken fazla beklenti içine girmemenizde yarar var. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 02" R
Ay
Boğa
25° 13' 41" R
Merkür
Koç
22° 21' 49"
Venüs
Boğa
11° 16' 54"
Mars
Koç
06° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 52"
Satürn
Balık
17° 16' 20"
Uranüs
Boğa
22° 49' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 11"
Lilith
Başak
24° 15' 48"
True Node
Koç
15° 19' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>