Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakinliğe Hazırsın! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 10%

Gezegensel enerjiler, evle ilgili işleri ön plana çıkardığından aile ve sorumluluk meseleleri bugün aklınızda olacak gibi. Yaşadığınız yer, yeni bir ev satın alma veya başka bir daireye taşınıp taşınmama konusunda düşünceli olabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Sevgiliniz bugün düşüncelerinizi anlayabilir ve siz de şu anki ilişkinizde hedeflerinizin ne olduğunu çözebilirsiniz.

Son zamanlarda biraz sinir krizinin eşiğinde hissediyorsanız, endişelenmeyin. Sadece tüm bu duygulardan biraz arınmanın zamanı geldi. Her şeyden biraz bıkmış hissediyorsunuz. Herkesi her zaman denemek ve memnun etmek biraz yorucudur. Üzerinize çok gitmeyin. Son yirmi günde çok şey başardınız. Hepsine bir ara verin!

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Geçtiğimiz birkaç günün yüksek enerjisine maruz kalmak seni biraz yıpratmadı mı? Belki de bugünü dinlenmeye ve kendine ayırmalısın. Günün açısı seni ihtiyaçlarına odaklıyor. Gevşemek için alternatif metotlar bulabilirsin veya doğada vakit geçirebilirsin. Seni normalde ne iyi hissettiriyorsa onu yap ve neşeli ruhun geri kazan.Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz ve motivasyonunuz dağınık olabilir. İlişkilerde sizden veya karşınızdakilerden yana hassasiyet çalışabilir. Fakat her duygu ve düşüncenizi belli etmek istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde düşen enerjinizi toparlayabilirsiniz. İstekleriniz ve düşünceleriniz değişebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade etme konusunda daha cesur cümleler kurarken aynı zamanda yeni kararlara da adım atıyorsun. 1988- 1990 yılları arası doğumlu bir Oğlak burcuysan, eğitim konusunda farklı arayışlara girebilirsin. Yaşadığın yere, yeni bir düzen getirmeye çalışıyorsun. Geçmiş ilişkilerinden duygusal olarak çok yorulduğunu fark ederek, hayatının sakin bir dönemine girmeye karar verebilirsin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile toplantısında pek de hoşunuza gitmeyen miras konuları geçmiş olabilir. Konuya dahil olmak istemeyebilirsiniz fakat, sizin de hakkınız olduğunu unutmamalısınız. Aldığınız aşırı kiloları sorun ediyor olabilirsiniz. İş çıkışı yürüyüş yapmak sizi eski formunuza tekrar getirecektir. Sosyal medya hesaplarınızı kapatma isteğiniz arkadaşlarınız tarafından engellenmiş olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha dengeli ve sorumlu olmanız gerekebilir. Bazı hoşnutsuzluklar ya da engelleyici koşullarla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı konularda bazı fırsatları kaçırdığınız için kendinizi pişman hissedebilirsiniz. Duygusal konularda ise heveslendiğiniz konuşmaları devam ettirmeyebilirsiniz

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gün batımını izlemek sizin için daha anlamlı olacak çünkü sevdiklerinizle beraber olacaksınız. Gelecek hayallerinizden bahsedip derin sohbetlere dalmak için harika bir zaman.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor.Yakın çevrenizle kurduğunuz duygusal bağ bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Partnerinizle duygusal bağınızı güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Şiron ile etkileşimi finansal konular için destek sunacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sosyal ilişkiler açısından sürpriz gelişmelere açık bir gün olabilir, arkadaşlarınızdan beklenmedik tepki ve tutumlar görebilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu unutmayın.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin söyleyeceği bir kelimeden dolayı kalbiniz kırılabilir. İş yerinizdeki kurallara direnmek yerine uyum sağlamaya çalışın. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız, bazı anlaşmazlıklar ile karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 27" R
Ay
Koç
19° 40' 23" R
Merkür
Koç
20° 19' 16"
Venüs
Boğa
08° 16' 48"
Mars
Koç
04° 16' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 28"
Satürn
Balık
17° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 41' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 15"
Lilith
Başak
23° 59' 35"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>