Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kafan Karışıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Bu aralar uzlaşmacı olmamak konusunda eminsin! Otorite seviyen ne olursa olsun, baskı altında kalmaya dayanamıyorsun. Yine bugün öngörülü bir kimse beklenmedik şekilde çıkıp seni eleştirebilir. Ne söylediğine dikkat et; önemli içgörüler olabilir!En sevdiğiniz kadın yazarın son zamanlarda yepyeni bir romanı yayımlanmış olabilir. Bu size ilham verebilir. Özellikle zihinsel olarak tetikte ve yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız. Sanatsal bir projeye el atmayı düşünüyorsanız bunu yapmanın tam zamanı. En yakınlarınızla kurduğunuz iletişim sorunsuz ilerleyecek ve kendinizi sevecen ve iletişime açık hissedeceksiniz. Romantizm, partnerinizle ortak ilgi alanlarınız üzerine ettiğiniz sohbetlerle artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi idare etmekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız tam anlamıyla çözüme ulaştıramadan bir sorundan diğerine atlıyor. Bugün çözüm bulmak için uygun bir gün değil. Araştırma yapıp sorular sormak ve bulguları toparlamak sizin için çok daha iyi olacaktır. İletişim kanallarınızı açık tutun ve herhangi birinden aldığınız cevapları nihai addetmeyin. İşleri aktif ve yüzeysel tutarak pek çok şey başarabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içindeki düzenlemeler, evle ilgili masraf ve ödemeler gündeminizde olabilir. Yaşam alanınızda küçük değişiklikler yapmak havanızı yenileyebilir. Aile üyeleriyle ortak finansal planlamalar içinde olabilir, maddi yardımlaşmalar yapabilirsinz.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ait yeni bir dönemin hazırlığındayken, geçmişinde kalan kişilerle karşılaşman çok da tesadüf olmayacak. Ummadığın bir anda eski sevgilinin karşına çıkması unuttuğunu düşündüğün anıları yeniden diriltebilir. Hayalini kurduğun ev için para biriktirmeye yönelik adım atmaya başlıyorsun.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terfi haberleri ile ilgili güzel gelişmeler alabileceğiniz harika bir gün. Çalışma arkadaşlarınızın desteği ile yeni bir pozisyona siz önerilmiş olabilirsiniz. Hedefleriniz gerçekleştikçe enerjiniz çevrenizdeki herkesi etkisi altına alacaktır. Kutlama yemeğinde yeni biri ile tanıştırılabilirsiniz. Şans bugün kapınızı iki kere çalıyor olabilir. Bol şans.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mükemmeliyeti aramak yerine partnerinizle mutlu olmayı tercih edebilirsiniz. Minimalist tutumunuz da en çok çevrenizdekilerin yüzünü güldürebilir

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hiç beklenmedik bir konudan dolayı partnerinizle tartışmanız olası. Alttan almamakta ısrarcı gibisiniz. Böyle nereye varacaksınız?

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek.Miras, nafaka ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Kredi ve borç arayışına girebilir, borçlarınızı yapılandırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim finansal konularda sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli ve tutkulu bir gece geçirmek için hazırlıklara başladınız. İş hayatınızda, kendinize olan inancınız çok yüksek. İnsanların, sizin hakkınızdaki düşüncelerini çok önemsiyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 35" R
Ay
Koç
14° 23' 35"
Merkür
Koç
20° 02' 57"
Venüs
Boğa
07° 50' 16"
Mars
Koç
03° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 04"
Lilith
Başak
23° 57' 12"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>