Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 20%

Etrafınıza arkadaşlarınızı ve ailelerinizi toplamak için güzel bir gün. Bir süredir görmediğiniz sevdiklerinizle bağlantı kurarak, brunch veya akşam yemeği organize edebilirsiniz. Biri bir doğum günü veya yıldönümü kutluyorsa, belki onlar için küçük bir parti düzenleyebilirsiniz. Size her zaman destek veren kişilere desteklerimin karşılığını vermek isteyeceksiniz o yüzden cömert olmaya çalışın.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Oğlak olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün baskın ve lider tarafınız öne çıkabilir. Önemli görüşmeler, önemli kararlar içerisinde olabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirecek deneyimlerle karşılaşabilir, farkındalık yaşayabilirsiniz. Patron, öğretmen ve aile büyükleri gibi otorite figürlerinden destek alabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin de anlam veremediğin türlü olayların merkezinde bulabilirsin kendini. İkili ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşanabilir, diyaloglarını seçerek kurmalısın. Kafanda belirlediğin ev düzenini yavaş yavaş oturtuyorsun. Teknolojik aletlerinde beklemediğin bozulmalar meydana gelebilir, gizli saklı defterlerini bir yere kaldırmayı unutmamalısın!

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından eleştirilince kimliğinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bütün suçları üzerinize almanıza gerek yok. Hatalarınızdan ders alarak aynı hataları tekrarlamamanız yeterli olacaktır. Değerinizi bir başkasının belirlemesine izin vermemelisiniz. İlişkinizde oldukça sert davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Yalnız kendinizi düşünmemelisiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bunun için yeni fikirler yaratabilirsiniz. Uğraşacağınız işler için önceden planlamanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi yorsa da yeni organizasyonlar oluşturmak size iyi gelecektir. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bugünlerde içe dönük bir tutum sergilediğinizin farkına varmalı ve dış dünyaya da adapte olabilmelisiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenli oynamak, her durum için hazırlı olmak anlamına gelir, ancak bunu çok sık yaparsanız sıkıcı biri olmaya yaklaşırsınız. Bazen risk almak gereklidir, bu yüzden bugün kendinizi rutininizden çıkarın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile uzaklaşma isteği duyuyorsunuz.Farklı kültürlere ve inançlara merak sarabilir, farklı konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz akademik çalışmalarınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, lisans üstü eğitimleri araştırabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinize heyecan ve tutku katacak bir şeyler yapmak istiyorsunuz. İş yerinizdeki pozisyonunuzu sağlamlaştırın ve çalışmaya devam edin. Sürekli geçmişe bakmayı bırakın ve söylediğiniz lafların arkasında durun. 

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu durum sevgilinize güven, sağduyu ve hareketlilik kazandıracak. Fakat dikkat edilmediği takdirde kıskançlık söz konusu olabilir. Yarım kalmış tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakınlık duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 34' 57" R
Ay
Boğa
26° 11' 40" R
Merkür
Koç
22° 25' 28"
Venüs
Boğa
11° 21' 52"
Mars
Koç
06° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 49"
Satürn
Balık
17° 16' 39"
Uranüs
Boğa
22° 49' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 25"
Lilith
Başak
24° 16' 15"
True Node
Koç
15° 18' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>