Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bütün İmkanlarını Seferber Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşkta daha farklı şeyler görmen olası bugün. Olmaz dediğin ne varsa olabilir. Bazı şeylerin ters gitme ihtimali olduğunu düşünmemeli ve daha özenli olmalısın o yüzden.

Çabalarınızın karşılığını göreceksiniz. Bu konuda size umutsuzluk aşılayan görüşlerin altında cesaretsizlik var. Sizi sınırladığını düşündüğünüz ilişkiler, önümüzdeki günlerde desteğe dönüşebilir.

Verimli bir gün geçirmek seni çok daha mutlu edebilir. Yeni konularda başlangıçlara odaklanacaksan eğer bundan olabildiğince verim almak isteyebilirsin. Çok çalışıp çok memnun olacağın bir gün olabilir.

Bugün egzersiz konularında kendini geliştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Daha sağlıklı olabilmek için yeni bir egzersiz rutini oluşturman gerekebilir. Bu konularda araştırmalar yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar daha fazla önem kazanabilir bugün. Arkadaşlarınla arandaki iletişimi iyi tutmak için bazı çabalara girişebilirsin bugün. Daha iyiye ve daha yapıcıya odaklanmak güzel sonuçlanacak.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genellikle, başkalarının ne yaptığınızla aynı fikirde olup olmadığını umursamıyorsunuz ama şimdi Güneş karşı burcunuzda ilerliyor, sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın onayını almanız önemlidir. Yine de onlara sizi veto etme hakkını vermeyin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışındaysan ve ne yapmak istediğine henüz karar veremediysen, tanışacağın kişiler seni önemli ölçüde etkileyebilir. Öte yandan şaşırtıcı gelişmelere de tanıklık edebilirsin. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde duyacağın haberler buna sebep olabilir. Aileni rahatsız eden konuları ortadan kaldırmak için öncülük edecek ve bütün imkanlarını seferber edeceksin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizi paylaşmak ve hayatınızda yolunda olmayan işlere yönelmek isteyebilirsiniz. İsteklerinize göre hareket ederken çevrenizle ilişkiyi iyi tutmanın önemini anlıyorsunuz. Bu da sizi gerilimli anlardan uzaklaştıracaktır. Gerçekçiliğin ve objektif bakış açısının kazançlarını deneyimleyebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde tartışmalara açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Başarı için mücadele edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek güç durumlardan kendinizi kurtarabilirsiniz. Gün içinde risk almaya meyilli olabilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli saklı olaylarla uğramanız gerekebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız bugün sizi alt edebilir, özellikle de hak ettiğiniz her şeyi alamadığınızı düşünüyorsanız. Adalet arayışı radarınızdaki her küçük şeyin keskin bir şekilde farkında olmanızı sağlar. En küçük hata sizi harekete geçirebilir, ancak bu geçişin geçici olduğunu unutmayın! Geçici bir şey yüzünden insanlarla aranızı bozmaktan kaçınmak akıllıca olur.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanıza rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz. Yönetici ruhunuz atağa kalkmış durumda ve bugün çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Aile ve eviniz için mücadele edebilirsiniz. Durumları çok büyütürseniz sorunlar kalıcı olarak iz bırakabilir. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri gündeme gelecek. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 08' 46" R
Ay
Başak
19° 53' 48"
Merkür
Boğa
02° 23' 21"
Venüs
Boğa
22° 16' 50"
Mars
Koç
12° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 55' 26"
Uranüs
Boğa
23° 20' 49"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 12"
Lilith
Başak
25° 15' 17"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>