Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceği Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz bugün. Aranızdaki muhabbet daha çok eğlence konularında olacak gibi. Bunu değerlendirmek için birbirinize vakit ayırmak ve dışarı çıkmak size iyi gelebilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olacak. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu imaj size yeni teklifler getirebilir.

Maddi konularda güzel ilhamlar bulabilirsin bugün. Nereden nasıl paralar gelebileceğini düşüneceksin. Ancak bazı şeyleri hayalde bırakmamalı ve bunları gerçekleştirmek için daha sağlam adımlar atmalısın.

Vücudunun verdiği sinyalleri daha dikkatle dinlemen gerekebilir bugün. Sağlığını hangi noktada desteklemen gerektiğini kendine vakit ayırarak bulabilirsin. Özellikle uyku düzenine özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarından alacağın bilgi ve haberler, yeni bir konuya odaklanmanı sağlayabilir bugün. İlham konusunda hiçbir sıkıntın olmayacak ve strateji kurmak konusunda da kendini konuşturacaksın. Algılarının açık olacağı bir gündesin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün tüm bedeninize yayılan pozitif enerjizi kendi ruhunuzu ve karşınızdakilerin ruhunu besleyecek. Yapmanız gereken tüm sorumlulukları yerine getirdiğinizden emin olmalısınız. Bugün hafat sonu olmasına rağmenve kariyer anlamında ortaya çıkan bazı durumlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum canınızın sıkılmasına neden olabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eline geçen fırsatları iyi değerlendirmelisin çünkü atacağın her adım geleceğini şekillendiriyor. Her şeyin başında istek ve azim olduğunu bugün daha iyi anlıyorsun. Uzun zamandır çözemediğin ailevi bir konu varsa bunu çözmeyi başarıyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin ailesindeki bir sağlık sorunu gündeme gelebilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvendiğiniz kişilerle ve işlerle sınırlandırdığınız hayatınızın gidişatını görmek isteyebilirsiniz. Sınırlarınızı ne yönde genişletmek ya daraltmak gerektiğine karar vermek zor olabilir. Bugün zoru başarmanın hem kendinize hem de hayatınızdaki konulara daha iyi yönelmenizi sağlayacağını unutmayın.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öyle sonrasında zaman alan ya da sizi uğraştırabilecek durumlar ortaya çıkabilir. Gününüzü daha iyi planlamalısınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatında yalnız olan Oğlak’lar bir partner bulma hususunda oldukça başarılı olabilirler ve karşı cinsten yoğun ilgi görerek kendilerini oldukça iyi hissedebilirler.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Vücudunun da zihninin de dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Davranışlarında ısrarcı olmamak, kendineuydurmamak ve bir şeyleri akışına bırakmak bu konuda daha güzel sonuç verebilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Ailenizle veya eski arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizde nostalji uyandırabilir ve uzun süredir hayatınızda olan insanlarla anılarınızı paylaşmak hem rahatlatıcı hem de buruk olabilir. Nerede olduğunuza karşı nereden geldiğinize baktığınızda, kendinize karşı daha rahat hissedebilir ve sahip olduğunuz her şey için daha minnettar olabilirsiniz. Şimdi sahip olduğunuz ve eskiden istediğiniz her şeyi hatırlayın. Şükran duygusunun yarattığı huzurla, endişeleriniz azalacak ve bakış açınız birçok yönden daha iyi bir hale gelecek. Açılan algılarınız, sizin için en iyisini görmenize yardımcı olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Bu dönem istediğiniz dostlukların temelini atacaksınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; çalışma hayatı, gündelik uğraşlar, sağlık konularınızla ilgilenebilirsiniz. Ani sorunlara dikkat. Diyete başlamak için uygun bir gündesiniz. Maddi kazançlarınızı güçlendirecek önemli projeler geliştirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 14" R
Ay
Başak
01° 33' 12"
Merkür
Boğa
00° 23' 41"
Venüs
Boğa
20° 22' 32"
Mars
Koç
11° 47' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 25"
Satürn
Balık
17° 49' 07"
Uranüs
Boğa
23° 15' 26"
Neptün
Balık
29° 20' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 29"
Lilith
Başak
25° 04' 59"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>