Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman, zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:25 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, bütünlük, iz bırakma, sevilme ve iktidar olma hırsımızı körüklüyor. Kendi gücümüzle baştan çıkabilecek kadar köklü dönüşümden yanayız. Çevremizdeki insanlara dokunduğumuzda veya onlarla temasa geçtiğimizde telkin gücümüz oldukça yüksek. Yasaklara, bilinçaltındaki korkulara hayatımızda yer yok. Ne olursa olsun ayakta durmaktan yanayız. Saat 06:59 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendinize yeni bir hedef belirlemek, bilgi ve tecrübenizi geliştirmek amaçlı bir yolun işaretçisi olabilir. Saat 12:56 Ay-Neptün görünümü, iyileştirici bir güçtür. Size şifa verir ve sıkıntıları giderir. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 18:58 Ay-Merkür görünümü, burcunuzda geri hareketini sürdüren Merkür nedeniyle insanlarla konuşmak, görüşmek pek istemeyiz. Düşüncelerimizi ifade etmek yerine içimizde saklarız. Bazı kişilerin sözleri canımızı sıkar. Yalnız kalmak, başımızı dinlemek isteriz. Karar vermek yerine beklemede kalmayı tercih ederiz. Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

24 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklarla dolu bir gün geçirebilirsin. Elektronik aletlerinle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsin; dikkat!

24 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta içindeki yoğuntemponuz sizi biraz yormuş olabilir. Bu nedenle hafta sonunu daha sakin ve yalnız geçirmek isteyebilirsiniz. Günün Atmosferi:Duygusal paylaşımlar için uygun bir gün

24 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde sizi duygusal açıdan meşgul eden hassasiyetler gündeme gelebilir. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı. Sevdiğiniz kişi de sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor. Pratik zekanızı...

24 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler vehayatınızda sahip olduğunuz değerleri geliştirip, daha çok çaba sarf ederek, varolan yaşam koşullarınızı daha iyi bir hale getirme arzusu içinde olacaksınız. Yeteneklerinize yönelmek, kariyerinizle ilgili çalışmalara ağırlık vermek ve özel hayatınızda istediğiniz kişilerle iletişim kurabilmek için ideal bir gün. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine dek yapmanız fayda sağlayacaktır

24 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde, tüm gerçekleri öğrenmeden veya belli konularda net fikirlere sahip olmadan belli kon ularda hamle yapmamalısınız. Uygulanabilir, altından kalkabileceğiniz ve görmek istediğiniz sonuçları içeren işlerle uğraşmanızda fayda var. Belli tartışmalara girmeden önce, tüm kuralları ve gerekli evrak çalışmalarını yaptığınızdan emin olmalısınız.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı zihinsel etkinliklerine katılmak, hoşça vakit geçirmek ve bir parça duygusal derinleşme yaşayarak günü atlatmanız mümkün olacaktır.Ancak gün boyunca sizin de iç dünyanıza çekilip kendi hayat dinamiklerinizi irdelemeye çalışmanız olasıdır. Birçok gezegenin birbiriyle teması ve Ay/Mars olumlu açısı sizi de bir nebze dışa döndürecek ve sosyal ilişkilerindeki motivasyon enerjisine kafa yoruyor olacaksınız. Akşam saatlerinde ise bu sosyalliğin keyfini sürüyor olmalısınız.

24 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 40' 45" R
Ay
Akrep
09° 03' 52" R
Merkür
Koç
16° 02' 13"
Venüs
Koç
23° 43' 01"
Mars
Balık
25° 09' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
22° 00' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 17"
Lilith
Başak
22° 40' 56"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>