Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlamalar Yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli adımlar atmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye devam edin. Her açıdan sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olun. Amaçlarınıza uygun hareket etmenizin daha doğru olabileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinize düşünmek yerine fikir alışverişinde bulunmak size daha çok fayda sağlayabilir. İyi insanların var olduğuna inanmak için bir kanıt bekliyor olabilirsiniz ama beklentiler olduğunuz yerde bulunmayabilir. Dışa ve hayata dönük olmaya çabalayın.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kararlarınızı sıkı bir şekilde uygulamak ve hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. Ancak, ilişkilerinizde karşı tarafın duygularına daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Dengeli ve sabırlı olmak size ilerlemenizde yardımcı olabilir. Bugün, sağlığınıza da özen göstermeyi unutmayın.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 23:37’de tutulmak için burç değiştiriyor. Bugün hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itebilir. Geleceğini şekillendirmek adına bazı planlamalar yapabilirsin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla tatlı atışmalar içinde olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, kalbinin kapıları tekrar açılsın isteyebilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize düşünmek yerine fikir alışverişinde bulunmak size daha çok fayda sağlayabilir. İyi insanların var olduğuna inanmak için bir kanıt bekliyor olabilirsiniz ama beklentiler olduğunuz yerde bulunmayabilir. Dışa ve hayata dönük olmaya çabalayın.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi zenginleştiren yeni bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da sizi daha çok ilgilendiriyor olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde bir dengeye oturtma süreci olabilir sizler için. İlişkisi olmayan Oğlak'lar bugünlerde karşı cinse son derece çekici görünebilir ve bunun tadını çıkartabilirler.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihninin berraklaşacağı ve ne istediğini bileceğin bir gün olacak. Bugün bazı konularda iletişime geçmek ve ne yapmak istediğini ifade etmek seni yormayacak. Daha verimli ve hareketli bir gün geçirmek seni mutlu edecek bugün.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün etrafınızda mutlu, pozitif ve gelişim odaklı bir atmosfer yaratmayı muhtemelen rahat ve doğal bulacaksınız. Sözleriniz ve jestleriniz sayesinde şu anda en zor durumlara bile uyum getirebilecek harika bir konumdasınız. Gereksiz tartışma havasında değilsiniz. Günün enerjileri aynı zamanda mevcut kaynaklarınızı kendi avantajınıza göre düzenlemek için de güçlü. Başka bir düzeyde, kendinize bakış açınızı değiştirmek veya olumsuz düşüncelerden ve sınırlayıcı tutumlardan kurtulmak artık harika olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ekonomik durumunuzu daha sağlam bir zemine oturtmak istiyorsanız bugün harika bir gün. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün alacağınız kararların sorumluluklarınızı arttıracağını bilerek hareket edin. Sevdiklerinizi kaybetmek istemiyorsanız özel hayatınıza az da olsa zaman ayırın.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Içinde sebepsiz yere hissettiğin yanlış bir kapana kısılmışlık duygusu var. Lütfen maddi şeylere fazla odaklanma. Olumsuz ve korku odaklı düşünceler seni korkutur. Hayatında aynı anda çok fazla şey oluyor. Ne olursa olsun bir karar ver. Sakın kararsız kalma.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz, harekete geçin. Yeni birteklifi aldınız. Kararınızı bir an evvel almaya zorlanıyorsunuz. Bu kolay verilecek bir karar değil. Etki altında kalmamanız gerekiyor. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiyi göstermenizde yarar var.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 23" R
Ay
Terazi
19° 48' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 51"
Venüs
Boğa
25° 22' 51"
Mars
Koç
14° 53' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 01"
Satürn
Balık
18° 05' 20"
Uranüs
Boğa
23° 29' 35"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 43"
Lilith
Başak
25° 32' 03"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>