Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha çok birlikte olmak istiyor. Sorunlarınızın farkında ve bu sorunları ona yansıtmamaya çalışmanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir.

Beklenmedik bazı terslikleri, hazırlıksız yakalandığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugünlerde bir, iki görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir.

Uyarılara hak veriyor olmanız, uyaranlarınız için artık bir anlam taşımıyor. Parayı elde ederken gösterdiğiniz çabanın çeyreğini, parayı elde tutmak için gösterebilseniz maddi sıkıntılarınız bitecek.

Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gelecekle ilgili hayalleriniz var, ama iyimserlik had safhada. Geleceğe daha gerçekçi akmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir. Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar.

25 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:20 Satürn-Uranüs görünümü, sizi zorlayan şartların ve mevcut problemlerin çözülmesinde etkilidir. Belki yaşadıklarınız nedeniyle olumsuz düşünüyorsunuz. Ancak bu görünüm gökyüzünde belirdiği andan itibaren yavaş yavaş sizi sarıp sarmalar. Bir başka yere taşınmak, ev almak, yeni bir fırsatla karşılaşmak yönünde olumludur. Saat 10:21-26 Aralık 06:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz yoğunlaşır. Saat 16:23 Venüs-Jüpiter görünümü, finansal açıdan destekleyicidir. Beklemediğiniz bir artış, farklı bir iş, işinizde yükselmek, paranızı olumlu yönde değerlendirmekte yardımcınızdır. Bir destek ve iyilik görürsünüz. Saat 19:35 Venüs-Uranüs arasındaki görünüm, sizi maddi anlamda itekleyicidir. Olumlu ve hatta beklediğinizden çok daha güzel haberler duymak istiyorsunuz. Sinirleriniz çoğu zaman gerilmiş durumda. Başkalarına baktığınızda ne boş işleri kafalarına taktıklarını görmektesiniz. Oysaki sizin asıl isteğiniz tam bağımsız bir şekilde hedefinize varmak. Bu yüzden de bazen sinirli konuşuyor, tepkide bulunuyorsunuz. Buna en çok yakınınızda bulunanlar tanık olmakta. Siz kendinizden emin olduğunuzda, her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Saat 21:33 Venüs-Satürn olumlu görünümü, maddi konularda daha dikkatli, ölçülü davranmanızı sağlıyor. Bugünün yarını var diyerek, harcamalarınıza daha fazla özen göstereceksiniz. Bugünlerde eskisi gibi para harcamadığınızı, ekonomik anlamda hareket ettiğinizi görürseniz hiç şaşırmayın. Satürn geri planda bilinçli düşünmenizi sağlarken, har vurup harman savurmanın doğru olmayacağını işaret ediyor. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

25 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefonunu yanından hiç ayırmasan iyi edersin. Maddi konularda kaygılarını azaltacak haberler alabilirsin.

25 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdakileri çevrenizle paylaşarak, fikirleri ete kemiğe büründürebilirsiniz. Samimi ve içten tavırlarınız sayesinde herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Israrı bir kenara bırakıp, belli konuları farklı yöntemlerle ele almayı denemelisiniz.Günün Atmosferi:Sabah saatleri dışında sosyal ilişkiler yenileniyor ve güçleniyor

25 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz, ümitleriniz üzerinde durabilirsiniz. Arkadaşlardan ve gruplardan daha çok destek arayabilirsiniz.

25 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınızdakileri çevrenizle paylaşarak, fikirleri ete kemiğe büründürebilirsiniz. Samimi ve içten tavırlarınız sayesinde herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Israrı bir kenara bırakıp, belli konuları farklı yöntemlerle ele almayı denemelisiniz.

25 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda çok güzel gelişmeler var. Ev ve aile alanlarınıza aktaracağınız fonlar güzel teklifler almanızı sağlayacak.

25 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız, kariyeriniz ya da görev ve sorumluluklarınızla ilgili koyduğunuz hedeflerin, yaptığınız planların yolunda gitmesi mutluluğunuzu artırabilir. Başkalarından güzel sözler, iltifatlar duymak, hoş jestler görmek keyif verebilir. İtibarınızın yükseldiği bir gün olabilir.

25 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 38" R
Ay
Akrep
25° 34' 51"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 38"
Mars
Balık
26° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 36"
Satürn
Balık
16° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 53"
Lilith
Başak
22° 49' 48"
True Node
Koç
15° 34' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>