Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kabuğundan Çıkacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Etrafınızdaki insanlar için bir yaşam rehberisiniz. Bugün, bu konumda olmayı ne kadar sevdiğinizi fark etmenizi sağlayan günlerden biri. Sıkı çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki toplulukta isminden söz ettiren biri olabilirsiniz. Kendinizle gurur duymaktan çekinmeyin!

Bazı övgülerin tadını çıkarabilirsiniz. Bir proje üzerinde çalışıyorsunuz. Birarkadaşınız bsize iltifat edebilir. Şirketinizin CEO'su bile çabalarınız hakkında bir şeyler söyleyebilir. Profesyonelliğinizin ve uzmanlığınızın fark edildiğini bilin. Yeterince iyi olmadığınızı düşünerek kendi üzerinize çok düşebilirsiniz. Bugün daha özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Yoluna bariyerler koyabilecek kısıtlayıcı bir enerji söz konusu. Yolunu bulman zor olabilir. Sırf kendi egon zarar görmesin diye her şeyi yıkıp geçme cazibesine karşı koymalısın. Bu engellerin orada olmasının da bir sebebi var. Hemen suçlayıcı olmak seni uçuruma sürükleyecektir. Kendine sağlıklı sınırlamalar getirmelisin.Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

25 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve finansla ilgili konularda aksiyona geçebilir, karmaşıklığı çözmekle ilgilenebilir, sorun giderme üzerine hareket edebilirsiniz. Beden sağlığına özen gösterme zamanı. Tansiyon ve ateşli hastalıklara karşı dikkat.

25 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında değişim rüzgarları esecek. Buna günlük rutinlerini değiştirerek başlamak isteyeceksin. Alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte kabuğundan çıkacaksın. Yeni tutumun yakın çevren tarafından çok hoş karşılanabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçirmek için planların olabilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan sorunlarınızı çözmek için adım atmak isteyebilirsiniz. Yapılan yanlışlar karşılıklı olsa da bağlılığınız geri adım atmanızı sağlayacaktır. Bu durum birbirinize karşı daha ılımlı ve sevgi dolu bir bakış açısı kazanmanıza vesile olabilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız. Akşam saatlerinde farklı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Riskli konulara yönelmeyin.

25 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinize, kişisel bakımınıza özen göstereceğiniz, kendinizi anlamayı ve dinlemeyi seçeceğiniz bir gündesiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, okuduğunuz veya duyduğunuz her şeye inanmanın veya kafanızı karıştıran herhangi bir şeyi anlamlandırmanın günü değil. Daha sonra daha iyi bir yerde olacaksınız. Bir süre daha sabredin ve daha sonra mücadele edin.

25 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız.

25 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık insan grupları arasına girme isteğiniz artabilir. Sosyal hayatınızın canlanması ve oldukça renklenmesi mümkündür. Sosyal ilişkiler kurduğunuz kişilere açılmanız, sorunlarınızı paylaşmanız da günün ana konularından olabilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ilişkide inişler ve çıkışlar olabilir. İş hayatınızda kendinize daha fazla güvenmelisiniz ve fikirlerinizi çevrenizdekilere net bir şekilde açıklamalısınız. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın.

25 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz, harekete geçin. Yeni birteklifi aldınız. Kararınızı bir an evvel almaya zorlanıyorsunuz. Bu kolay verilecek bir karar değil. Etki altında kalmamanız gerekiyor. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiyi göstermenizde yarar var.

25 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>