Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Engelleri Aşmak Elinde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiye karşı dürüst olmak ve nasıl hissettiğini söylemek sana daha iyi bir enerji katacak bugün. Aranızdaki durumu yumuşatmak için kendini çok fazla zorlamayacaksın. Ancak açıkça bazı şeyleri de dile getirebileceksin bugün.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. İş konularında risklere kapalı ve sağlamcısınız.

Parasal konularda daha fazla kontrol alanın olabilir bugün. Bazı şeylerden direkt olarak sorumlu olabilirsin. Bu durum, uzun zamandır beklediğin bazı gelişmeleri sağlamanı kolaylaştırabilir bugün.

Bugün enerjin yüksek olacak. Kendini daha rahat ifade edebileceğin ve daha fazla hareket edebileceğin bir gündesin. Zihinsel ve bedensel olarak kendini daha iyi hissetmek için bol bol hareket edebileceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapıcı olmak ve kendine acımayı bir kenara bırakmak daha iyi olacak senin için. Bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için daha farklı yollar deneyebilir ve daha güzel şeyler yapabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimi daha olumlu tutmalısın bugün.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hakim olan kararlılık enerjisi özellikle kariyer ve finansal konularda belirleyici olacak. Kendini yolunuzda hareket etmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atmak adına harika bir zaman! Derinlemesine bir araştırma yapma sürecisi sizi bekliyor. Yılmadan yorulmadan kendiniz için en iyi olan yolu bulacaksınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yara aldığın konularda dik bir duruş göstermen güne çok güçlü başlamana neden oluyor. Elinde olmadan bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin ancak telafi etmek için elinden geleni yapacaksın. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin sosyal hayatını sorgulayabilirsin. Bu durum aranızda büyük bir sorun haline gelebilir. İç sesin sana bugünlerde kendinden çok uzak kaldığını söyleyebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmenin ve tatilin dozu kadar çalışmanın, bunu düşünmenin de bir dozu olduğunu unutabilirsiniz. Yoğun zamanlarınız ailenizden, sevdiğiniz etkinliklerden feragat etmenizi gerektiriyorsa kendinize yeni bir takvim çizmeniz gerekebilir. Parayı bir araç haline dönüştüreceğiniz bir sistem kurun.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Annenizle ilgili işleri göz ardı etmemelisiniz. Aşkta gelişmeler söz konusu. Bazı konularda değişimler söz konusu olabilir. Sonuç size daha olumlu dönebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mantığıyla hareket eden, analitik düşünen birisi olarak tanımlayabilir ve duygularınızla hareket etmeyi reddediyor olabilirsiniz. Ancak bu sefer, ailenizle ilgili bir konuda duygularınızla hareket etmeniz gerekebilir. Bu size ilk başta yabancı bir durum gibi gelse de başkalarının duygularını anlama yolunda çok önemli olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkonularına odaklanmakta zorluk çekmen olası. Ama zihinsel gücünü seni motive edecek şekilde kullanmak senin elinde olacak. Gelecek ile ilgili hayallerini hatırlayıp onlara ulaşmak için planlarını kontrol etmen iyi bir adım olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarında en çok farkında olduğunuz şey, çoğu zaman kendinizde en az farkında olduğunuz şeydir. Birinin hayır demesi sizi tetikliyorsa, kendinize neden ihtiyaçlarınıza öncelik vermekte zorlandığınızı sormanız gerekebilir. Hayat özünde dengeleme eylemidir, bu nedenle sözlerini kendilerini ifade etmek ve başkalarını incitmek için seçmeyen biri mutlaka yalancı veya manipülatif olmayabilir. Olaylara biraz daha farklı bakmayı başarabilirseniz birçok savaş yerine birçok ders çıkarabilirsiniz. Daha güzel günlere giderken bir tünelden geçiyor olabilirsiniz. İşin püf noktası, karanlıkta öfkeye kapılmak yerine oradan çıkmak için hareket etmeye devam etmektir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finansal açıdan harcamalarınız artabilir. Ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Partner veya ortakla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç disiplininiz mükemmel. Planlarınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Bugün duygusal paylaşıma herkesten çok ihtiyacınız var. Düşüncelerinizi empoze edeceksiniz. Önemli aşamalardan geçtiğinizi yakınlarınıza anlatın.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 30" R
Ay
Aslan
16° 00' 11" R
Merkür
Koç
28° 48' 33"
Venüs
Boğa
18° 47' 12"
Mars
Koç
10° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 07"
Satürn
Balık
17° 43' 41"
Uranüs
Boğa
23° 10' 56"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 31"
Lilith
Başak
24° 56' 23"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>